Pentru ea

#cosmetice #dermatocosmetice #lierac # lansare lierac # phyto

Tu cum iti alegi produsele de ingrijire a fetei?

Alegerea cosmeticelor nu este un lucru de neglijat pentru nicio femeie care se respecta, insa grija pentru acestea creste odata cu inaintarea in varsta. Cum multe produse promit rezultate spectaculoase, este dificil sa alegi corect. Ne ajuta sa facem acest lucru reprezentantul uneia dintre cele mai importante companii de spacialitate din lume, Marco Fabien de la Ales Groupe, producatorul cunoscutelor branduri Phyto si Lierac. 

Plantele au proprietati uimitoare, trebuie doar sa stii cum sa le potentezi astfel incat rezultatele obtinute sa fie cat mai eficiente este filosofia din spatele producatorllor de dermatocosmetice. Astfel, substantele extrase din plante stau la baza produselor companiei franceze, explica Marco Fabien. Iar rezultatele, sustine acesta, nu intarzie sa apara. "Dermatocosmeticele care se regasesc in farmacii reprezinta garantia ca un produs a fost testat si este bun. Daca un produs nu corespunde standardelor unei farmacii, esti trimis la plimbare, sa-ti duci produsele in supermarket. Crema noastra anti-ageing, de exemplu, este Rolls Royce-ul produselor noastre. Textura fina, dar si parfumul discret, alaturi de proprietatile sale incontestabile au facut din aceasta un produs foarte popular in randul femeilor preocupate de supletea tenului",  explica Marco Fabien, International Director Ales Groupe. 

Acesta a mai precizat ca Romania face parte dintre pietele "educate" din Europa, iar femeile stiu sa aleaga cosmeticele potrivite. Astfel, nu exista o "fobie" fata de farmacii, ele stiind ca aici pot gasi produse care sunt cu adevarat eficiente. "Piata farmaciilor este foarte bine structurata si dezvoltata in Romania. De aceea am si ales sa venim aici, odata cu lansarea de pe piata din Japonia. Romanii nu intra in farmacii doar cand sunt bolnavi, pentru medicamente, ci si pentru alte produse, de incredere", a mai precizat Fabien. 

Marco Fabien s-a aflat in Romania la lansarea in exclusivitate in Farmaciile Help Net a celor doua branduri de renume, Lierac si Phyto. Cu o experienta de peste 50 de ani cu succes la nivel mondial, cele doua branduri exclusiviste dedicate ingrijirii tenului si parului, imbina ingredientele pretioase din plante cu tehnologia de ultima generatie, pentru a crea produse rafinate unice. Eficacitatea anti-aging de ultima ora, performanta pentru ingrijirea parului, forta ingredientelor naturale sau tehnologia avansata in domeniul produselor cosmetice sunt doar cateva din principalele atuuri ale gamelor Lierac si Phyto.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului