Pentru ea

#petrecere Halloween #costume halloween #halloween

Tu cine vrei sa fii de Halloween?

Au mai ramas cateva zile pana la Halloween, sarbatoare care are loc in ultima zi din octombrie. Cu ocazia acestei sarbatori multe companii organizeaza concursuri sau petreceri pentru angajati. In plus, cluburile au seri tematice in care oamenii trebuie sa se costumeze. Tu te-ai hotarat in ce te vei costuma anul acesta? Daca nu, iti venim in ajutor cu idei geniale, usor de pus in practica.

 

Indiferent de varsta pe care o ai, Halloweenul este ocazia speciala in care te poti deghiza in personajul favorit din filme sau desene animate. Practic, este noapte in care oricine se poate reintoarce la copilarie.

Anul acesta, de Halloween, pot da viata personajului tau preferat sau iti poti crea o tinuta spectaculoasa, personalizata, astfel incat aparitia ta sa fie unica. De la pirati si sirene, la zombie si criminali in serie, de la super-eroi faimosi pana la nelipsitii vampiri, de la personaje din filmele preferate pana la costume pentru meserii – toate sunt potrivite pentru aceasta ocazie.

Costume pentru copii

Copii, dar si adolescentii, adora sa se costumeze, asa ca orice pretext le aduce o bucurie in plus. Transforma petrecerea de Halloween intr-o ocazie pentru de a-si exprima creativitatea si imaginatia, alaturi de prietenii lor. Diversitatea este cuvantul cheie la FabricaDeMagie.ro, asa ca orice idee poate fi pusa in practica, fie ca vrei sa organizezi o petrecere cu personaje din desene animate sau ca tematica este Jungle Party, o petrecere cu zombie si vampiri sau una desprinsa din Vestul Salbatic. in plus, pe langa costume poti gasi numeroase accesorii care vor completa decorul, de la decoratiuni si baloane, pana la vesela in aceeasi tematica fantezista.

Idei pentru decoruri corporate

Daca vrei sa aduci petrecerea de Halloween la birou, poti gasi o multime de idei care sa te inspire. De la masti realiste ale celor mai fioroase personaje din filme horror celebre, pana la accesorii de efect – sabii, palarii, manusi, ochelari etc – toate pot crea o atmosfera de sarbatoare chiar si intr-un birou.

Completeaza decorul cu stafii zburatoare, vulturi amenintatori, insecte care sa invadeze biroul, lampioane si dovleci sau simple ghirlande care celebreaza Halloweenul si toata lumea va simti spiritul petrecerii.

In premiera, FabricaDeMagie iti propune anul acesta costumele California Costumes, cu o selectie infricosatoare de costume moderne, realiste precum luptatori medievali, dar si cantareti cunoscuti, cum ar fi Elvis sau MC Hammer. in plus mastile si costumele cu efecte speciale se vor face remarcate in orice petrecere de Halloween si asigura o transformare completa si originala.

Daca totusi iti doresti un costum cum nu s-a mai vazut si vrei sa-ti pui creativitatea la treaba, iti poti crea un costum personalizat cu ajutorul croitorilor priceputi de la Atelierul Fabricii de Magie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare