Pentru ea

#pantofi

Trenduri in incaltaminte primavara-vara 2011

Primavara se apropie rapid si cizmele de iarna vor trebui sa se retraga in garderoba ta pana in toamna viitoare. Afla care sunt cele mai hot trenduri in incaltaminte primvara-vara 2011.

Daca tocurile medii si mici au dominat tendintele in materie de incaltaminte pana acum, primavara si vara aduc o varietate mai mare de stiluri, accentuand extremele.

De la tocuri foarte inalte, pana la balerini si sandale cu talpa plata, designerii au imbratisat varietatea atunci cand au prezentat colectiile de incaltaminte pentru primavara-vara 2011.

Culorile puternice care vor decora hainele din aceasta primavara sunt intalnite si atunci cand e vorba de pantofi, insa albul si negrul raman elemente importante pentru tinutele care au nevoie de un element neutru sau chic.

 

Tocuri inalte

 

Tocurile inalte, abandonate de multi designeri in favoarea confortului, au parte de o revenire in aceasta primavara.

Daca tocurile lungi nu ti-au pus niciodata probleme la mers, pantofii din aceasta primavara te vor incanta si iti variante pentru o tinuta sexy.

Culorile puternice subliniaza perfect liniile feminine ale pantofilor si ghetelor cu toc inalt din acest sezon. Cele mai laudata modele sunt prezente in colectiile Louis Vuitton, Viktor & Rolf si Lanvin.

Sursa foto: Style.com

 

Platforma

 

Sandalele si papucii cu platforma au trecut printr-o transformare si revin in aceasta primavara cu un stil ce iti ofera confort sporit.

Odata cu scaderea grosimii talpii, acestia capata un aspect funky, ideal pentru tinutele urbane si chic.

Cea mai sigura cale de a atrage atentia asupra picioarelor, incaltamintea cu platforma mica, "flatform", va deveni cu siguranta unul dintre cele mai atractive trenduri noi ale sezonului.

De la Alexander Wang si Derek Lam pana la H&M, designerii par hotarati sa epuizeze in aceasta vara stilul "flatform".

Sursa foto: Noviello.net

 

Talpa plata

 

Pantofii cu talpa plata sunt cel mai important trend al noului sezon. Confortul si moda au gasit un nou punct comun. De la balerini pana la sandale, talpa plata va face furori in aceasta vara.

Prezenti in colectiile multor designeri de prestigiu, printre care Chanel, Anna Sui, Oscar de la Renta, Chloe si Balenciaga, pantofii cu talpa plata iti ofera ocazia sa creezi o tinuta sexy si fara tocurile inalte, adesea incomode.

Pantofii cu talpa plata pot face parte din tinuta office sau pot fi folositi in crearea unui look chic sau sofisticat, cu accesoriile potrivite.

Daca preferi sandalele, alege o preche cu linii simple si curate intr-o culoare neutra, pentru a-ti pune in valoare tinuta. Sandalele simple, cu talpa plata, pot fi imbinate cu succes cu hainele cu imprimeuri colorate.

Atunci cand alegi o pereche de sandale cu multe elemente decorative, si pastreaza restul tinutei simplu, evitand mai ales excesul de bijuterii.

Balerinii revin in forta in sezonul cald. Chiar daca cea mai folosita culoare in acest sezon este negrul, poti alege balerini si in culori mai puternice, atata vreme cat nu incarci prea mult tinuta.

Combinati cu o rochita sexy sau cu jeansi si un top simplu, balerinii raman printre cele mai hot incaltari in noul sezon.

Sursa foto: Style.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare