Pentru ea

#toamna #culoare #albastru electric

Trend alert: toamna aceasta se poarta albastru electric

Tendintele cromatice pentru sezonul toamna/iarna oscileaza foarte de la o extrema la alta. Astfel vom intalni atat pasteluri calde si estompate cat si nuante electrizante care iti atrag instant privirea.

Trend-ul albastru electric ce descrie sezonul rece 2010 a hipnotizat pur si simplu publicul cu vibratia lui halucinanta si jocul de lumini. Si cu siguranta acelasi efect  il vei avea si tu asupra iubitului tau daca te vei hotari sa adopti acest trend.

Arunca o privire asupra colectiilor prezentate pe podiumul international si asigura-te ca stii unde sa cauti arma secreta care sa te ajute sa porti culoriile tari cu maiestrie.

Diferitele nuante de albastru din colectiile toamnei amintesc de explozia de glamour din anii `60, cand femeile tanjeau pentru creatiile colorate in cea mai nebuna paleta cromatica cunoscuta vreodata in moda.www.elle.comwww.elle.com

Fie ca alegi o tinuta de strada sau o rochie pentru o petrecere tip cocktail, trend-ul albastrului electric te va transforma cat ai clipi intr-o regina.

Designerii de la casele de moda precum Matthew Williamson si Versace au stiut lucrul acesta si si-au pus ideile vizionare in aceste nuante de albastru electric, reusind astfel sa capteze atentia intregii audiente. Astfel, rochiile lungi cu trena,jachetele si vestele desenate intr-un albastru electric ce iti ia ochii au defilat pe podium sub atentia vrajita a publicului.

Opteaza pentru aceasta culoare puternica cu atitudine si scoate la iveala latura excentrica a personalitatii tale. Fie ca alegi sa porti accesorii intr-un albastru electrizant, haine, pantofi sau machiaj in aceeasi culoare, efectul va fi unul garantat si asta pentru ca albastrul electric este culoarea vedeta a sezonului rece ce iti garanteaza succesul.www.elle.comwww.elle.com

De altfel, un motiv foarte bun pentru care albastrul electric este in topul preferintelor designerilor in acest sezon este si versatilitatea lui, lucru care le-a permis creatoriilor de moda sa faca combinatiile potrivite oricarui stil. Astfel, acest trend ce odata amintea de era disco si-a gasit locul si in stilul de strada casual chic sau office.

Astfel, femeile care vor sa aduca o pata de culoare in zilele mohorate de toamna sau iarna, ar trebui cu siguranta sa adopte acest trend si sa experimenteze cu paltoanele femininesi moderne in albastru electric, rochiile si pantalonii extravaganti.

Colectiile prezentate de Lela Rose sau Tory Burch au imbinat mai multe nuante de albastru pentru a reda cat mai bine acel efect vizual intrigant al albastrului electric. Tinutele albastre mono-crome, combinatiile paradoxale de stiluri au scos la iveala alura psihedelica a acestei nuante.

Texturile ultra feminine, cele ce amintesc de stilul urban sau cele cu implicatii casual chic au dus popularitatea albastrului electric la cote maxime. Astfel, toate femeile care se stiu devotate noilor aparitii in ceea ce priveste fashion&style trebuie sa includa si acest trend in garderoba pentru sezonul rece.www.style.comwww.style.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare