Pentru ea

#stil #rochii #stil feminin #haine #stil oriental #haine orientale

Trend alert: stilul oriental

O noua tendinta fierbinte a sezonului toamna-iarna 2011/2012 este stilul , care exprima feminitate in cel mai subtil mod cu putinta. Materialele vaporoase, accesoriile traditionale din precum orhideea in par sau elegantul kimono, iti pot contura o tinuta originala menita sa fie purtata cu o atitudine invaluita in mister.

Trendul imprimeurilor poate fi exprimat cu usurinta prin intermediul pieselor vestimentare orientale, motiv care tot mai multi designeri isi indreapta atentia catre stilul oriental pentru realizarea noilor colectii.

Stilul oriental, expresia rafinamentului

Motivele si texturile de inspiratie orientala exprima rafinament, finete si bun gust. Deoarece un kimono traditional japonez nu poate fi purtat in forma lui originala la o petrecere de seara, designerii au preluat elementele sale de baza si le-au transpus in creatii adaptate "normalitatii" europene.

La sfarsit, au rezultat rochii cu o croiala fina, care invaluie trupul in straturi vaporoase. Detaliile originale obtinute prin folosirea centurilor, aplicatiilor florale si a imprimeurilor deosebite, au transformat stilul oriental in cea mai noua tendinta a sezonului.

Foto: fashionisingpictures.net

Costumele in doua piese din matase, cu motive florale si in nuante neutre, se numara printre tinutele favorite ale sfarsitului de an.

Alegerea pieselor vestimentare pentru petrecerea de Revelion poate fi indreptata cu succes catre stilul din Orient . O rochie lunga, in nuante contrastante, inspirata din traditionalul kimono, ar putea fi motivul pentru care vei fi admirata de cei dragi in noaptea dintre ani.

Foto: fashionisingpictures.net

Accesoriile in

Accesoriile pentru par cu motive orientale sunt si ele la mare cautare, in special modelele de orhidee realizate manual.

Centurile din material textil sau matase constituie un element de baza pentru tinutele in stil oriental , astfel ca o curea obi (cel mai important accesoriu al unui kimono) ese alegerea potrivita daca vrei sa iti subliniezi talia subtire intr-un mod exotic si original.

Foto: fashionisingpictures.net

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului