Pentru ea

#trend #moda #lenjerie #haine

Trend alert: Se poarta lenjeria pe afara

Sa iei lenjeria intima drept imbracaminte de strada este unul dintre cele mai hot trenduri pe care ni-l propune vara lui 2010. Aceasta tendinta care combina piese de lenjerie intima cu hainele clasice de strada depaseste barierele intre domestic si urban, intim si public. Stilul in sine insa nu este nou, aceasta moda a aparut inca de prin anii `80 cand corsetele si alte piese de lenjerie intima cu dantela devenisera foarte populare, fiind purtate pe strada.

Iar, daca te stii mai pudica de fel, nu trebuie sa iti faci grij. Chiar daca adopti acest stil, poti ramane usor in limitele decentei.

Clasandu-se la polul opus al deja celebrului trend „boyfriend style”, aceasta maniera noua de a purta lenjeria intima scoate la iveala latura mai sofisticata si glamour a look-ului feminin. Marii designeri ai podiumului international au gasit astfel o cale mai originala de a-si prezenta superbele creatii vestimentare pe care femeile in mod normal le ascund sub haine.

www.elle.com

Nuante discrete, forme delicate si texturi satinate au rolul de a sublinia trasaturile sofisticate ale unei femei si nu doar sa exprime senzualitate . Astfel, camizolurile matasoase, corsetele cu dantela, sutienele  pline de culoare si detaliile structurale vintage, toate acestea au venit in completarea liniei vestimentare inspirata de budoar. Se vor mula perfect pe corpul tau si cu siguranta iti vor flata frumusetea, ca atare ca nu te sfii sa le porti. 

Sunt insa cateva principii de baza pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand te decizi sa adopti o tinuta sexy si extravaganta de acest gen. Astfel, inainte sa pornesti la atac prin magazine in goana dupa articole de acest gen, inspira-te din colectiile marilor case de moda care propun o directie centrata pe combinatiile de straturi si tinute gandite pe baza jocului de a v-ati ascunselea pentru acest sezon.www.zimbio.com

Tonuri nude, imprimeuri trendy si colorate, detalii proeminente, toate acestea sunt caracteristicile de baza ale acestor piese vestimentare in sezonul estival, trasaturi, de altfel, menite sa-ti taie respiratia pur si simplu.

Astfel, lasa-ti imaginatia sa lucreze si asorteaza piesele neutre cu cele puternice pentru a soca si pentru a creea o tinuta sofisticata, putin riscanta pe care o vei adora. Cu cat mai multe detalii de design si combinatii ciudate de culori si stiluri, cu atat mai bine

Iar, daca preferi sa creezi un look elegant, mai sobru, pastreaza aspectul lenjeriei tale la un nivel mai simplu, evitand sa expui prea mult din piele. Creeaza o aparitie de senzatie accesorind tinuta ta cu perle si completandu-o cu pantofi si o geanta trendy.

www.harpersbazaar.com
 

Foto : www.elle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului