Pentru ea

#imprimeu #trend #floral

Trend alert: print-ul floral

Sezonul primavara/ vara 2010 s-a bazat foarte mult pe combinarea mai multor stiluri vestimentare total diferite. Aceasta idee a devenit intr-un timp foarte scurt un nou trend.  Iar unul dintre cele mai hot detalii care sa se potriveasca cu acest trend il reprezinta stilul floral .

Florile sunt superbe, dau un aer natural tinutei si te ajuta sa-ti pui in evidenta feminitatea. Iar in segmentul imprimeurilor, vara aceasta nu exista reguli. Poti astfel sa fii indrazneata sau discreta, in functie de preferintele personale.

Tinutele print au fost introduse in sezonul primavara/vara 2010 in aproape toate prezentarile de moda si asta pentru ca ajuta la crearea unui look diferit, un look care sa sublinieze armonios desing-ul si detaliile unui outfit, lucru dorit de toti creatorii de moda.

www.elle.com

Pentru un stil vestimentar inreprosabil, este necesara o atentie mai deosebita atunci cand conturezi o tinuta florala. Forma corpului, personalitatea sau ocazia tinutei sunt doar cateva dintre lucrurile pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand pui cap la cap outfit-ul ideal care sa-ti scoata in evidenta atu-urile si sa-ti ascunda micile defecte. 

Nu trebuie insa sa-ti faci griji si asta pentru ca anul acesta ai o varietate de imprimeuri florale din care sa poti alege, ca atare ca munca ta va fi una usoara.

Tot ce trebuie sa faci este sa fii foarte atenta la material. Un print floral este pus in evidenta cu stil daca materialul  ales este unul potrivit. Astfel,  indreapta-ti atentia spre acele materiale fluide, usoare si luminoase care sa-i permita pielii sa respire. De la bumbac la sifon, toate materialele care au o compozitie luminoasa se potriveste foarte bine cu un print floral.

www.elle.com

Fie ca este vorba de design -urile florale complicate sau despre outfit-uri florale simple, print-ul floral este un must care te va ajuta sa creezi un look fabulos indiferent de ocazie . Poti sa imbraci o rochie cu print floral casual sau formala in functie de preferintele personale sau de moment.

Astfel, alege rochii fabuloase, salopete, pataloni, fuste sau bluze cu print floral si combina-le pentru a obtine cea mai trendy tinuta care sa se potriveasca stilului tau.www.elle.com

 

Foto : www.style.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului