Pentru ea

#animal print #imprimeuri #primavara 2011

Trend alert: imprimeuri de primavara

Imprimeurile joaca un rol important in tendintele noului sezon. Afla care sunt cele mai trendy impreuri folosite de degineri pentru sezonul primavara-vara 2011.

Primavara este inveselita de imprimeurile colorate propuse de stilisti in acest an. Animal print continua sa-si faca aparitia pe podiumul prezentarilor de moda, dar revelatia sezonului este imprimeul floral.

Elementele florale au cea mai mare influenta in acest sezon, de la accesorii pana la imprimeuri. Afla mai multe despre imprimeurile florale si celelalte imprimeuri "hot" in aceasta primavara.

 

Imprimeuri florale

 

Florile i-au inspirat pe multi designeri in acest sezon, mai ales ca una dintre celelalte tendinte importante ale primaverii este feminitatea.

Imprimeurile florale tind sa fie mai degraba mari si colorate, si pot fi gura de aer prospapat necesara garderobei tale la trecerea in noul sezon.

Materialele preferate pentru imprimeurile florale sunt cele subtiri si vaporoase, insa florile sunt un "must have" in aceasta primavara indiferent de material sau de marimea imprimeului.

Jill Sanders, carolina herrera si D&G au folosit cel mai multe imprimeuri florale pentru colectiile de primavara-vara 2011.

D&G. Sursa foto: Style.com

 

Animal print

 

Look-ul exotic invocat de animal print ramane in preferintele designerilor. Popularitatea imprimeurilor inspirate de blana animalelor salbatice nu scade nici in aceasta primavara.

Prezent in colectiile de anul trecut in linii simple si culori clasice, animal print este reinventat in acest sezon prin culorile puternice.

Petele de leopard sau dungile de zebra maro sau negre pot fi gasite, in aceasta primavara, si pe fond roz, turcoaz, portocaliu sau verde.

Cauta hainele cu animal print in culorile tale preferate, dar nu uita de regula absoluta a imprimeului inspirat de blana animalelor: Niciodata in doua locuri in aceeasi tinuta!

Blumarine, Just Cavalli. Sursa foto: Style.com

 

Imprimeuri digitale si geometrice

 

Chemarea naturii, prezenta in imprimeurile florale si animal print, este contrabalansata de imprimeurile digitale si geometrice, ideale pentru un look modern.

Fie ca e vorba de designuri simple sau complexe, de modele monocolore sau de explozii de culoare, imprimeurile geometrice si digitale iti permit si combinatii intre mai multe elemente imprimate in aceeasi tinuta.

Inspira-te din look-ul futurist al colectiilor Giorgio Armani Prive si Moschino pentru a alege cele mai potrivite imprimeuri geometrice pentru stilul tau.

Chiar daca acest imprimeu poate fi considerat rece sau masculin, in acest sezon el se supune tendintilor feminine si creeaza un look cald, potrivit pentru primavara.

Moschino. Sursa foto: Style.com

 

acuarela in pasteluri

 

Imprimeul acuarela combina cu succes culori pastelate pentru a crea cel mai clasic si imprevizibil look de primavara.

Chanel, Valentino si Elie Saab au adaptat acuarela in pasteluri spiritul primaverii preferand materiale vaporoase, cum este sifonul.

Pus cel mai bine in valoare de culori pastelate, acest tip de imprimeu este potrivit pentru tinutele de zi, fuste si tunici, dar si pentru rochiile elegante de seara pe care le poti purta din nou in aer liber, odata cu sosirea primaverii.

Sursa foto: 29secrets.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului