Pentru ea

#jacheta #cizme #motociclist

Trend alert: haine de motociclist

Odata cu disparitia hainelor de inspiratie militara din avantgarda modei, golul pare sa fie umplut de hainele de motociclist , care revin puternic in acest sezon.

Hainele chic de motociclist nu au avut un impact urias pana acum, insa colectia de primavara/vara 2011 Burberry Prorsum le-a readus in atentia stilistilor.

Pentru ca fermoarele, capsele si pielea nu sunt un element nou, afla cum au reusit designerii sa reinventeze hainele de motociclist in acest sezon.

Stilul nou al hainelor de motociclist imbina elemente elegante cu detalii sportive. Armonia creata intre tinte si capse si gentile plic elegante asigura succesul colectiei Burberry Prorsum.

 

Jacheta de motociclist

 

Asa cum epoletii jachetelor militare au fost unul dintre cele mai importante elemente ale trendului, jacheta de motociclist pare sa fie definita de manecile speciale cu fermoare.

De la clasica piele neagra, pana la culori mai indraznete (argintiu, bej), jacheta de motociclist ar putea lua cu asalt moda in aceasta primavara.

Monocromia nu mai este o conditie necesara pentru o jacheta in acest sezon. Una dintre cele mai reusite combinatii de culori a fost propusa tot de Burberry Prorsum, cei care au dat tonul inspiratiei din motociclism .

Pielea perfecta pentru acest trend este cea luioasa cu striatii sau alte modele in relief.

Sursa foto: Blog.chicoutletshopping.com

 

Pantaloni si fuste de piele

 

Pantalonii stramti din piele neagra sunt un element deja folosit de designeri in ultimii ani. In 2011, nu mai exista restrictii nici pentru croiala pantalonilor de motociclist, nici pentru culori.

Tonurile neutre au fost preluate si in designul fustelor de piele sau piele ecologica. Aspectul reliefat al carourilor monocolore sau al striatiilor in piele sunt elementul de noutate al trendului pentru acest an.

Sursa foto: Fashionising.com

 

Cizme de motociclist

 

Trendul nu putea fi complet fara sa se impuna si atunci cand e vorba de incaltaminte. Una din cele mai hot perechi de cizme ale sezonului vine de la Chanel.

Deoarece cizmele de motoclist au fost prezente pe rafturile magazinelor si anii trecuti, cel mai trendy look poate fi obtinut cu cizme care sa imbine elementele de "motor" cu alte trenduri ale sezonului.

Evita stilul "clasic" al cizmelor de motociclist si cauta o pereche de incaltaminte potrivita stilului tau cu unul dau doua elemente ce aduc aminte de spiritul rock al motociclistilor.

Sursa foto: Saratavasolian.onsugar.com

Atata timp cat vremea o mai permite, tinuta ta poate fi completata de o pereche de manusi din piele. Nu alege un model sportiv sau utilitar, manusile pot fi accentul de eleganta al intregii tinute, daca sunt stramte si au aplicatii metalice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare