Pentru ea

#colanti #dresuri #haine de toamna # toamna iarna 2011 #dresuri de toamna

Trend alert: dresurile cu model pentru toamna

Dresurile cu model ne scapa de monotonie in aceasta toamna si revin in trend cu modele diversificate si culori electrizante, aplicatii stralucitoare sau buline pe un fond semitransparent. Toate aceste variante sunt menite sa-ti sustina tinutele indraznete in acest sezon, completand perfect imprimeurile notorii ale perioadei in curs.

Magazinele de profil si-au innoit deja colectiile dresurilor adaptate tendintelor actuale, astfel ca a sosit momentul sa-ti antrenezi creativitatea in cautarea celor mai interesante modele compatibile cu personalitatea ta.

 

Dresul cu model stil dantela

O alegere inspirata pentru sezonul toamna-iarna 2011 este dresul cu model stil dantela, care sa contina o serie de forme de tip broderie, cu aspect pretios si original. Pentru un efect de alungire a piciorului, alege dungile verticale cat mai subtiri, iar daca iti doresti coapse rotunjite, un imprimeu floral este tot ce ai nevoie.

 

Colantii cu imprimeu electrizant

O bluza tip tunica , simpla si clasica poate fi cu usurinta plasata in prim-plan daca o combini cu o pereche de colanti cu imprimeu electrizant, in stilul anilor '80.



Foto: refinery29.com

 

Dresul tip plasa cu careuri

Imbina doua elemente fierbinti ale sezonului, careurile si nuantele neutre, cu ajutorul dresurilor tip plasa care sa contina aceste doua motive actuale in design. Nimic nu te va face mai feminina.

 

Colantii cu imprimeu leopard

Desi nu toate reprezentantele sexului frumos se regasesc in acest stil, colantii cu imprimeu leopard sunt apreciati la scara larga si sezonul acesta.



Foto: refinery29.com

 

Colantii in culori tari

Esti curajoasa si iti place sa atragi atentia asupra ta? Colantii in culori tari, policromatici, sunt tot ce ai nevoie pentru a epata. Fii cu ochii pe nuante "vii" precum albastrul cobalt, fuchsia, violet sau chiar roz.


Dresul mat purpuriu

Stii care este accesoriul perfect pentru o rochie simpla de toamna, neagra sau in culori pamantii? Dresul mat purpuriu, opac si calduros, care va adauga "sarea si piperul" tinutei tale.





Foto: refinery29.com

 

Dresul semitransparent cu buline

In fine, poate cea mai importanta achizitie pe care ar fi recomandat sa o faci toamna aceasta este dresul semitransparent cu buline. Poarta-l cu o fusta mini eleganta la birou sau la ocaziile formale si pregateste-te sa fii mai admirata ca niciodata.

Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului