Pentru ea

#haine #haine toamna #tendinte 2011 #haine colorate #tendinte toamna iarna #haine iarna

Trend alert: combinatiile de culori tari in sezonul toamna-iarna 2011

Tendintele sezonului toamna-iarna 2011 au grija ca anul acesta sa nu mai pici in plasa nuantelor inchise si plictisitoare odata cu venirea frigului. Combinatiile de culori tari, aprinse si vesele nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba in anotimpul rece. Afla care sunt cele mai inspirate alegeri si pregateste-te sa fii fermecatoare.

Culorile tari si indraznete sunt distractive, atragatoare si iti pot "aprinde" tinutele de zi cu zi intr-o secunda. Din acest motiv, creatorii de moda iti propun diverse modalitati de a realiza combinatii inspirate de nuante vii si inchise, pentru a obtine un look fermecator urban-chic.

Blocuri de culori si detalii grafice

Culorile aprinse joaca un rol important in moda de ceva vreme, astfel ca nu este de mirare ca designerii au decis sa le exploateze calitatile la maximum sezonul acesta. Blocurile de culori si detaliile grafice compuse din nuante tari sunt menite sa acapareze atentia si sa adauge un sarm deosebit aparitiilor tale obisnuite sau speciale.



Foto: becomegorgeous.com

Albul si negrul merg de minune in combinatie cu rosul aprins, verdele crud, ocrul si albastrul-neon.

Foto: becomegorgeous.com

Daca preferi variantele mai discrete, negrul si galbenul-pui confera un efect vizual spectaculos. Alege un model compus din aceste doua elemente cromatice pentru rochiile tale din aceasta iarna, sau combina o pereche de pantaloni negri cu o bluza de culoare galbena vibranta.

Foto: becomegorgeous.com

Culorile principale si combinatiile lor

Cele mai trendy combinatii de culori in sezonul toamna- iarna 2011 includ negrul, albul, tonurile pielii, maronul cu galben aprins, rosu, albastru electric , violet si oranj. Acorda o atentie sporita detaliilor si alege imprimeuri care sa respecte aceste coordonate cromatice, fie ca vorbim despre linii simple sau modele florale si abstracte complexe.

Nume importante din industria modei, precum Balenciaga, Chloe, Etro, Fendi, BCBG Max Azria sau Bottega Veneta iti ofera cateva exemple din care te poti inspira pentru tinutele tale moderne si atragatoare, adaptate sezonului toamna-iarna 2011/2012.

Foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului