Pentru ea

#dressing #stil vestimentar #stil feminin #kim kardashian # surorile kardashian #kourtney kadashian #khloe kardashian

Trage cu ochiul in dressingul surorilor Kardashian!

Surorile Kardashian au reusit sa convinga publicul ca merita sa devina un reper pentru iubitoarele de moda din toata lumea. Prin urmare, Kim, Kourtney si Khloe si-au pus la dispozitie dressingul astfel incat doritoarele sa se poata inspira din garderoba lor luxoasa.

 

Viata in stil Kardashian


Viata este cu adevarat frumoasa pentru faimoasele surori, cunoscute pentru alegerile vestimentare indraznete, trendy si opulente.

Toate hainele si alegerile in materie de machiaj si accesorii sunt alese cu grija de Kim, Kourtney si Khloe, astfel incat sa se apropie la fiecare aparitie de perfectiune .

Spatiul de depozitare al pretioaselor articole este cat se poate de incapator, in care ordinea si disciplina sunt cuvinte de ordine:

Foto: becomegorgeous.com

 

Kim


Kim Kardashian si-a ales locuinta in functie de posibilitatea de a amenaja un dressing imens. Pana la urma, vedeta a decis sa transforme un dormitor intreg de oaspeti intr-un salon propriu de infrumusetare din cap pana-n picioare:

Foto: becomegorgeous.com

Kim iubeste bijuteriile de dimensiuni mari si este suficient de norocoasa de a detine un numar impresionant de astfel de accesorii, pe care le poarta cu mandrie la evenimentele in care paseste pe covorul rosu.

 

Khloe


khloe kardashian a recunoscut cu nonsalanta ca a dezvoltat o adevarata obsesie pentru pantofi, pe care ii aranjeaza in functie de culoare pe mai multe rafturi suprapuse.

Kloe adora rochiile lungi, feminine si are o adevarata pasiune pentru imprimeuri: animal print , florale sau extravagante.

Foto: becomegorgeous.com

 

Kourtney


Kourtney Kardashian sustine ca prefera sa detina articole vestimentare cu insemnatate, mai exact pe cele care au o poveste in spate. Vedeta pretuieste cel mai mult o geanta Chanel turcoaz pe care tatal ei i-a cumparat-o mamei sale si o pereche de cercei-candelabru, mostenita de la bunica sa.

De cand a devenit mama, Kourtney a renuntat la obsesia pentru tocuri si a facut mai mult loc in dressing pentru balerini confortabili.

Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare