Pentru ea

#tinuta de sarbatori #stil feminin #silueta #haine de iarna #haine slabit

Top tinute care iti ascund burtica dupa masa de sarbatori

Perioada magica din an, cand ocaziile de a lua masa in familie te fac sa uiti de dietele restrictive si chinuitoare, se apropie cu pasi repezi. Cum frigul iti aprinde si el apetitul peste masura, ar fi cazul sa pregatesti cateva tinute care sa-ti "camufleze" cu succes burtica dupa festinul de sarbatori.

Pentru a domoli putin sentimentul de vinovatie ca ti-ai permis prea multe delicii culinare , alege sa porti haine confortabile si permisive cu un abdomen mai plin.


Cardiganul-kimono in cascada

Croiala eleganta se potriveste de minune cu ocaziile speciale de sarbatori, iar amploarea modelului va ascunde cu tenacitate consecintele unei cine copioase. Este vorba despre cardiganul-kimono in cascada, o piesa vestimentara fina si usor de asortat cu orice bluza comoda si colanti .

Fusta maxi

Cum fusta maxi este o tendinta puternica si in sezonul rece din acest an, nu ai voie sa nu profiti de calitatile ei deosebite in materie de confort. Alege un model cu pliuri, intr-o nuanta pastel, pentru un look festiv de milioane.

Foto: ivillage.com

Pantaloni largi din matase

Pantalonii inspirati din modelul pijamalelor de matase sunt, mai nou, foarte cautati in industria modei. Ii poti purta cu incredere si in afara casei - designerii iti confirma! Alege o varianta cu banda groasa in talie pentru un efect de subtiere a abdomenului. Rosul-coral arata magnific impreuna cu pantalonii asa-numiti "lounge":

Rochia-pulover

Stii de ce este rochia-pulover atat de grozava? Pentru ca o porti cu dres mat sau colanti pentru un confort maxim, este suficient de larga pentru a "ascunde" colaceii si iti permite sa te bucuri de toate preparatele de sarbatori fara simti ca materialul hainelor tale se afla pe cale sa explodeze.

Foto: ivillage.com

Rochia- tunica

Te gandesti deja la tinuta pe care o vei purta de Craciun sau de Revelion? Rochia-tunica, intr-o forma eleganta de "A", combina in mod fericit stilul rafinat cu avantajul unei croieli blande cu suplusul de kilograme din preajma sarbatorilor.

Vesta maxi

O vesta maxi tricotata este in voga, se poate asorta usor cu orice tinuta si este o maestra a camuflajului cand vine vorba despre mici rotunjiri suplimentare ale abdomenului.



Foto: ivillage.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare