Pentru ea

#stil #tinute vara 2012 #tendinte vara 2012 #garderoba vara #haine vara 2012

Top piese in voga pentru vara 2012

Vara aceasta, ar trebui sa ai in garderoba cateva piese vestimentare in voga. Designerii mizeaza pe haine lejere, aerisite, super trendy. Indrazneste sa arati splendid vara aceasta!

Pentru ca anul acesta, parca mai mult ca niciodata, s-au aglomerat o multime de tendinte de primavara-vara, am facut o selectie a celor mai interesante piese pe care trebuie sa le ai.

1. Blazer masculin

Blazerul este un articol vestimentar foarte versatil, cu ajutorul caruia poti obtine diverse tinute. Blazerele sunt potrivite atat pentru tinutele office, cat si pentru cele formale sau informale, in functie de ce alte articole vestimentare alegi. Totul tine de imaginatia ta si de cat de bine stii sa potrivesti texturile hainelor.

Alege culori aprinse, precum rosu, portocaliu sau albastru electric. Noi iti propunem sa combini blazerul cu o pereche de jeansi sau o pereche de pantaloni din matase, la care adaugi un top simplu, monocromatic, intr-o nuanta pastelata.

2. Peplum

Peplum-ul, adica acel volanas din talie, este un alt element care nu ar trebui sa-ti lipseasca din garderoba vara aceasta. Noi iti propunem sa porti o pereche de pantaloni scurti cu o bluzita peplum, insa poti opta si pentru o rochie peplum scurta, foarte feminina si eleganta.



Foto: becomegorgeous.com

3. Fusta creion

Niciodata nu strica sa ai o fusta creion in garderoba, cu atat mai putin in aceasta vara. Designerii propun sa renunti la eternul negru si sa alegi sa porti fuste mai "efervescente" in nuante aprinse sau alege imprimeuri statement.

4. Rochia maxi

Rochia maxi este foarte utila in sezonul cald, cand temperaturile sunt ridicate. In plus, daca alegi sa te imbraci cu o rochie maxi, din start economisesti minute bune. Vei fi gata pentru a iesi cu prietenii in oras in doar cateva clipe. Poti purta rochia maxi cu o pereche de sandale cu platforme sau poti alege sa o accesorizezi cu o pereche de sandale romane sau cu flip flopsi.



Foto: becomegorgeous.com

5. Turbanul

Daca esti o fire mai indrazneata si nu te deranjeaza sa iesi din tipare, atunci iti recomandam sa porti un turban vara aceasta. Oricum este indicat sa porti ceva pe cap, pentru a te proteja de razele puternice ale soarelui. Daca palaria nu te "coafeaza", alege turbanul. Va fi foarte apreciat.



Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare