Pentru ea

#haina de blana #blana

Top criterii pentru a cumpara o haina de blana naturala

Hainele de blana sunt un etalon al elegantei si rafinamentului. Au un farmec aparte, motiv pentru care doamnele aleg sa le poarte in cadrul evenimentelor importante, precum nunti, botezuri, conferinte sau seri de gala. Cu toate ca achizitionarea unor haine dama de blana naturala presupune anumite cheltuieli, investitia se considera a fi una intelingenta.

 

Chiar daca doamnele sunt cele care opteaza mai mult pentru astfel de articole vestimentare, gama de haine de blana pentru barbati este suficient de variata. Blanurile barbatesti pot fi asortate cu tinutele elegante, dar si cu cele casual. Indiferent de stilul ales, ofera un aer glamour, potrivit barbatilor stapani pe sine si impunatori.

Atunci cand se achizitioneaza o haina de blana naturala, calitatea materialului se afla in topul criteriilor ce stau la baza alegerii. O blana de calitate are un aspect fin, placut la atingere. Pielea animalului de la care provine blana este fara imperfectiuni, cusaturile simetrice si captuseala din interior fara defecte. Toate finisajele sunt uniforme, chiar si in locurile mai putin vizibile.

Beneficiile hainelor din blana naturala

Blanurile naturale sunt rezistente si calduroase, pastrandu-si aspectul peste ani daca sunt ingrijite corespunzator. Aceste aspecte intaresc decizia celor care intentioneaza sa achizitioneze o astfel de piesa vestimentara.

Moda actuala demonstreaza versitilitatea hainelor de blana. Daca in urma cu ceva ani o haina de blana naturala putea fi inclusa doar intr-o tinuta eleganta, modelele actuale permit includerea acesteia chiar si intr-un outfit mai lejer. Sunt acceptate tinute formate din jeansi, pantaloni din piele ori casual si haine dama de blana naturala, dar si cele cu rochii sau fuste midi.

La Vesa se gaseste o gama variata da blanuri naturale de cea mai buna calitate, atat pentru dame, cat si pentru barbati. Vesa este producator certificat, cu marca proprie inregistrata. Toate articolele vestimentare sunt confectionate cu maiestrie de catre cei mai experimentati oameni. Cei care aleg sa cumpere haine de blana de la Vesa beneficiaza de un pret mai accesibil.  Achizitiile se pot face fie din magazinul online, fie din magazinele fizice localizate in Arad, Bucuresti, Galati si Timisoara.

Haine de blana naturala vs artificiala

Spre deosebire de hainele din blana naturala, cele din imitatie au un aspect mai putin elegant. Diferenta de calitate se remarca rapid, deoarece firele de blana artificala au un aspect mai dur. In plus, hainele artificiale se degradeaza mult mai usor si nu rezista atat de mult timp. Nu doar ca isi pierd firele de blana cu usurinta, dar se si incalcesc. In scurt timp de la achizitionare capata un aspect inferior blanurilor naturale.

Ingrijirea hainelor de blana naturala

Se recomanda pastrarea blanurilor naturale de la un sezonul la altul in spatii bine aerisite, ferite de sursele directe de caldura si umezeala. Este de preferat sa fie puse in saci din bumbac care au rolul de a proteja firele de blana.

Atunci cand se murdaresc, hainele de blana nu se spala la masina automata. Fie se curata cu o laveta umeda, fie se apeleaza la serviciile profesionale ale unei curatatorii.

 Sursa foto: vesa.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare