Pentru ea

#shopping online #magazine online #haine online # cum te imbraci

Top 5 cele mai bune site-uri de shopping online

Indiferent de locul in care mergem - la birou, in plimbare, la o intalnire romantica -, ne dorim sa aratam bine. De aceea stilistii recomanda sa-ti gasesti un stil personal, pe care sa-l accesorizezi cu cateva piese statement care vor face diferenta. 

Dar cum nu este deloc usor sa gasesti piese "altfel", iata cateva site-uri de cumparaturi online care iti pot fi de folos. 

 

 

SHOPBOP 

 

Colectiile de vara contin un mix cultural de printuri si texturi. Pentru pasionatele de fashion din Romania, site-ul din Marea Britanie ofera livrarea gratuita. Designeri ca Moschino, Phillip Lim sau Zec Posen isi prezinta o mica parte din colectiile lor. Dincolo de aceste piese, puteti gasi si sfatul editorului - inspiratie pentru fiecare zi.

 

 

Topshop 

Iti alegi produsele favorite dintr-o gama creata special pentru toate gusturile. Fa-ti prietenele curioase si apari la locul de munca cu o bluza noua. Sigur te vor intreba de unde ai cumparat-o! Si cum e important sa ai un machiaj potrivit, site-ul are si o sectiune cu nuante de la cele mai delicate pana la cele mai electrizante. 

 

 

J Crew

 

O pagina dedicata atat femeilor, cat si barbatilor. Deci doamnelor, daca intrati sa va reinnoiti garderoba, alegeti ceva frumos si pentru jumatatea dumneavostra. Noua colectie a lunii iunie va asteapta alaturi de cateva ponturi!

 

 

Sephora 

Tenul se cere si el rasfatat. Cata atentie oferiti produselor cosmetice? Aici puteti gasi tot ceea ce aveti nevoie in materie de ingrijirea tenului, de machiaj sau de ingrijirea unghiilor. E un adevarat rai al cosmeticelor, la un click distanta. Importanta este si sectiunea Quiz care iti ofera posibilitatea de a afla ce ti se potriveste.

Zara 

Colectia din magazine si ceva in plus sunt pe site-ul uneia dintre cele mai cunoscute marci din Europa, inclusiv din Romania. Dincolo de shopping, aici poti gasi sugestii de tinute, de mare ajutor cand esti in pana de idei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare