Pentru ea

#reduceri haine #reduceri #haine

Top 5 articole vestimentare de achizitionat la inceputul toamnei

Toamna este deja la usa si oamenii, dar in special femeile, isi pregatesc garderoba pentru anotimpul rece, iar acest lucru inseamna ca au in plan achizitionarea unor noi obiecte vestimentare, care sa se potriveasca trendurilor actuale. Avantajul este, insa, ca in aceasta perioada cei care urmaresc sa faca achizitii au la indemana si cupoane de reducere, astfel ca preturile pentru o anumita selectie de piese vestimentare sunt mai reduse, deci mai accesibile.

 

Tinand cont ca incepe un nou sezon si trendurile se schimba, iar majoritatea femeilor doresc sa tina pasul cu aceste tendinte, in cele ce urmeaza Discount.ro prezinta 5 piese vestimentare care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei in toamna 2021:

1. Blugii largi

O tendinta care se pastreaza in tendinte inca de la inceputul anului, blugii largi vor fi, insa, vedeta sezonului rece. Acestia pot fi combinati cu o bluza cu maneci lungi si un pulover gros, fiind astfel o tinuta perfecta pentru toamna anului 2021, o tinuta calduroasa si moderna.

Modelele de blugi care se vor purta in aceasta toamna sunt cei de tipul boyfriend sau mom jeans, multe astfel de modele fiind, in prezent, disponibile in magazinele online la preturi foarte accesibile, datorita unor vouchere de reduceri.

2. Paltoanele lungi

Deoarece o tinuta de toamna trebuie sa fie si calduroasa, un palton lung va fi alegerea cea mai inspirata pentru a completa o tinuta. Indiferent ca este din piele, in stilul celor din filmul Matrix, din blana sau din lana, paltonul este piesa de rezistenta din acest sezon, care poate fi purtat chiar si iarna.

De asemenea, femeile pot opta si pentru o capa sau un poncho, dar culorile predominante ale acestor haine sunt in nuante naturale, de crem, nisipiu sau gri.

3. Costumele cu pantaloni

Un adevarat must-have al sezonului toamna 2021 este costumul cu pantaloni. Daca in trecut, costumul era vazut ca fiind o tinuta vestimentara rigida, purtata numai intr-un context foarte elegant sau office, in prezent acestea au devenit mult mai versatile, putand fi purtate atat cu pantofi, cat si cu incaltaminte sport.

In plus, culoarea acestui sezon este mov, cu toate nuantele sale, astfel ca un costum intr-o astfel de culoare va lumina chiar si cea mai innorata zi. Bineinteles, negrul se va purta intotdeauna, fiind o varianta la fel de versatila.

4. Vesta tip pulover

Tendintele acestui sfarsit de an sunt inspirate din moda anilor” 90, iar vesta tip pulover este un astfel de articol. Desi acest trend a fost prezent si in anul 2020, in toamna anului 2021, acesta revine cu mai multa forta, scotand in evidenta orice persoana care poarta o astfel de vesta. Aceasta poate fi asortata la fel de bine cu o pereche de blugi largi, precum si cu o rochie eleganta, care datorita aplicarii unui cod de reducere Answear, poate fi achizitionata la preturi mai mult decat avantajoase.

5. Rochiile

Orice femeie isi poate gasi un model de rochie pe gustul sau, cele care se poarta in aceasta toamna fiind atat rochiile lungi, din materiale confortabile, cat si cele elegante si de matase.

In concluzie, in acest an se poarta ieftin, frumos si de calitate!

Sursa foto:

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului