Pentru ea

#gala met #tinute #outfit #gala

Tommy si Dee Hilfiger au participat la Gala MET 2021

Jack Harlow si Jeremy O. Harris au fost prezenti ca invitati din partea lui Hilfiger, purtand outfit-uri custom made Tommy Hilfiger.

Tommy si Dee Hilfiger au participat la Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute Benefit pe 13 septembrie 2021 in New York pentru a sarbatori deschiderea primei expozitii - In America: un lexic al modei. Expozitia demonstreaza o noua expresie a modei americane, concentrandu-se pe modul in care imbracamintea poate evoca conexiuni sociale si emotionale mai profunde. Seara a fost co-prezidata de Timothée Chalamet, Billie Eilish, Amanda Gorman si Naomi Osaka, impreuna cu Tom Ford, Adam Mosseri si Anna Wintour ca invitati onorifici.

Alaturi de Tommy Hilfiger au fost Dee Hilfiger, sotia sa, care este designer de moda, si Jack Harlow, rapper-ul nominalizat la GRAMMY si multi premiat cu discuri de platina, si Jeremy O. Harris, dramaturg si actor nominalizat la Tony.

„Moda a fost intotdeauna influentata de lumea din jurul ei, dar a suferit una dintre cele mai mari transformari ale sale in urma evenimentelor fara precedent de anul trecut”, a spus Tommy Hilfiger. „Fiecare designer si brand a trebuit sa-si regandeasca complet pozitia si ce valori reprezinta. Ceea ce m-a inspirat in aceasta calatorie de reconstructie este oportunitatea de a crea un viitor mai sustenabil, echitabil si incluziv pentru urmatoarea generatie de moda. In aceasta seara, reunindu-ne cu toti cei din industria fashion, mi s-a reamintit ca eforturile noastre colective vor face posibil acest viitor. ”

Prietenii si fanii brand-ului Tommy Hilfiger sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind @TommyHilfiger si #TommyHilfiger.

Tommy Hilfiger a purtat un costum Tommy Hilfiger x Denis Frison, alcatuit dintr-un sacou tip tuxedo, cu inchidere cu un singur nasture in fata, croit dintr-un denim vintage reciclat, captuseala din matase in care se combina albastru si rosu, reverul, mansetele si clapele buzunarelor realizate dintr-un material tip rejansa, pantaloni realizati din acelasi material precum sacoul, cu talie inalta si un detaliu dunga pe lateral, de asemenea tip rejansa, impreuna cu o camasa alba si papion negru.

Dee Hilfiger a purtat o rochie brodata cu paiete rosii, cu maneci lungi, guler inalt, care face parte din propria garderoba, dar care a fost personalizata de Tommy Hilfiger prin integrarea unor dungi de contrast, cusute manual si a broderiei cu margele.

Jack Harlow a purtat un sacou tuxedo Tommy Hilfiger, croit din catifea in dungi rosu inchis si bleumarin, cu inchidere dubla, butoni acoperiti, revere din matase neagra, si pantaloni tuxedo cu dungi de culoare rosie si bleumarin, cu detalii dungi laterale de matase, si o camasa din bumbac negru.

Jeremy O. Harris a purtat o jacheta regatta Tommy Hilfiger, lunga pana in podea, imprumutand din aerul costumelor de opera, in culoarea galben papadie, captusita cu folie argintie, cu buzunare si detalii tehnice inspirate din imbracamintea pentru navigatie, pantaloni cu cu talie inalta, personalizata cu logo-ul brand-ului, realizati dintr-un mix de matase si lana bleumarin, si o camasa din bumbac, aceeasi culoare, purtata infasurat.

UNDE: Muzeul Metropolitan de Arta, New York 

CAND: Luni, 13 Septembrie, 2021 

PHOTO CREDIT:  Getty Images

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri, o retea extinsa de magazine selectionate si pe ro.tommy.com. 

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitor exclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o crestere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atentia celor mai exigenti consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER si TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul sau este proiectarea si comercializarea de imbracaminte si imbracaminte sport de inalta calitate pentru barbati, articole de imbracaminte si imbracaminte sport pentru femei, imbracaminte pentru copii, colectii de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale si imbracaminte de casa), incaltaminte si accesorii. Prin intermediul unor parteneri licentiati, Tommy Hilfiger ofera produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, sosete, mici articole din piele, articole de uz casnic si genti de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS consta in imbracaminte din denim si incaltaminte pentru barbati si femei. Colectia este completata de o varietate mare de genti, accesorii si parfumuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare