Pentru ea

# toaman # versatilitate #tnute toamna

Toamna aceasta bucura-te de versatilitate

Ce defineste #CalvinKlein? Unii ar putea spune ca ideea de a ramane fidel unei abordari stilistice, dar care depaseste cu mult aceste limite: crearea unor piese minimaliste, incluzive, accesibile din punct de vedere stilistic, cu linii iconice care iti ofera libertatea de a iti exprima personalitatea.

Cu toate acestea, este mult mai mult de atat.

In acest sezon, #CalvinKlein te invita sa explorezi versatilitatea atunci cand vine vorba de haina ta favorita. In lumea modei, imbracamintea versatila inseamna ca un articol poate fi purtat in mai multe moduri diferite sau se pot crea o multime de look-uri distincte cu un anumit obiect.

In Colectia Toamna Iarna 2021, exploreaza-ti stilul cu #CalvinKlein, fii indraznet si, mai ales, da tonul acestui sezon. Cu un twist, desigur.

Alege ceva confortabil si functional. Lasa haina sa vorbeasca pentru tine in activitatile tale zilnice. Munca sau exercitiul fizic, nu conteaza deloc!

Pe masura ce lumea avanseaza, ideea versatilitatii a devenit o parte importanta a tinutelor noastre. Poti decide sa fii sic, vintage, boem, cu o nota de „hipster”, dar in acelasi timp poti proteja mediul, alegand acele articole create cu tesaturi premium din bumbac organic si reciclat.

Si aceasta este misiunea noastra. Pentru ca #MyCalvins iti ofera potentialul de a fi versatil in felul tau si cu fiecare stil pe care il alegi te poti redescoperi.

Si vorbind despre descoperire: Descoperiti Colectia CALVIN KLEIN Toamna Iarna 2021 in magazinele Calvin Klein din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului