Pentru ea

#stil #rochii # grammy 2012 #premiile grammy 2012 #tinute grammy 2012

Tinutele reusite si neinspirate de la premiile Grammy 2012

s-au desfasurat anul acesta sub nota excentricitatii si a dorintei de a epata pe covorul rosu , mai mult decat la pupitrul decernarii trofeelor. In timp ce Adele si Rihanna au uimit audienta cu aparitiile lor spectaculoase, alte vedete precum Fergie au esuat la capitolul vestimentar. Iata care au fost tinutele reusite si neinspirate de la premiile Grammy de anul acesta.

Adele

Cantareata de succes Adele s-a bucurat de un succes fulminant la prestigioasa . Artista britanica a castigat trofelul tuturor celor 6 categorii la care a fost nominalizata si a fost admirata pe deplin pentru eleganta tinutei alese.

Adele a stralucit intr-o superba rochie neagra , lunga pana in pamant si scoasa in evidenta prin aplicatii stralucitoare. Croiala clasica, usor cambrata in talie, i-a avantajat silueta, iar coafura si machiajul vintage s-au asortat in mod desavarsit cu stilul rochiei.



Foto: ivstatic.com

Rihanna

Rihanna a avut, fara doar si poate, una dintre cele mai reusite aparitii din toata cariera sa. Toate privirile au fost atintite catre trupul ei senzual, pus in valoare de rochia Armani in stilul anilor '70, cu decolteu adanc si slit pana la jumatatea coapselor. Geanta-plic aurie si bratarile supradimensionate au completat perfect tinuta fara cusur a artistei.



Foto: ivstatic.com

Taylor Swift

Taylor Swift a ales o tinuta regala, mai exact o rochie marca Zuhair Murad, cu motive egiptene si trena. Cantareata a declarat ca este una dintre cele mai frumoase creatii pe care le-a purtat pe covorul rosu, iar criticii de moda sunt perfect de acord cu afirmatia.



Foto: ivstatic.com

Fergie

Fergie a surprins in mod neplacut publicul cu tinuta sa usor vulgara si deloc estetica din punct de vedere cromatic. Rochia oranj din dantela semitransparenta lasa lenjeria intima neagra la vedere, intr-un mod deloc incitant sau misterios.



Foto: ivstatic.com

Nicki Minaj

Ca de obicei, Nicki Minaj a incercat mai degraba sa socheze opinia publica decat sa o impresioneze prin vestimentatie. Cantareata s-a afisat intr-o roba din satin cu croiala inspirata din straiele monahale, insotita de un domn imbracat ca un Papa catolic. Voturile au fost, desigur, negative.



Foto: ivstatic.com

Sasha Gradiva

Cantareata de origine rusa, Sasha Gradiva, a asortat o rochie roz bonbom, cu trena si decolteu apetisant, cu un armament decorativ plasat pe bratul drept, in stil Robocop. Aparitia ar fi fost mai degraba potrivita pentru Halloween sau un bal mascat.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare