Pentru ea

#tinute vestimentare #haine gravide #tinute vestimentare gravide #tinuta vara

Tinute vestimentare pentru gravide, ideale in sezonul estival

Perioada sarcinii nu trebuie sa iti afecteze stilul vestimentar. Si in cele noua luni in care esti gravida poti fi in trend si sa adopti tinute cu ajutorul carora sa fii gratioasa si eleganta. Topurile colorate, pantalonii cu imprimeuri florale sau animaliere si rochiile vaporoase sunt doar cateva dintre hainele care te vor ajuta sa iti creezi un stil inedit in perioada sarcinii. Iata cateva tinute vestimentare care iti pot fi de folos daca esti insarcinata!


1. Rochii lejere

In topul obiectelor de vestimentatie preferate de femeile insarcinate se afla rochiile lejere. In vara 2013, se poarta rochiile asimetrice, colorate si inflorate. Astfel ca, si in perioada sarcinii, poti alege sa porti un model de rochie scurta cu o curea in talie. Printre culorile preferate in acest sezon se numara movul, rozul, turcoazul, verdele, cremul si, bineinteles, cele doua nonculori: alb si negru.



Rochiile scurte sau maxi cu imprimeuri florale sau printuri animaliere, din materiale lejere, precum matasea sau inul, sunt potrivite sa le porti daca esti gravida, indiferent cat de avansata este sarcina.


2. Bluze comode

Tricourile colorate sau camasile elegante cu cordon in talie sunt ideale pentru a le purta in vara 2013, daca esti insarcinata.



Pentru mai multa lejeritate si confort este recomandat sa alegi bluze din materiale naturale, care sa nu iti irite pielea, ci s-o lase sa respire. Astfel, nu vei avea probleme prea mari din pricina caldurii si, in plus, accesoriile vestimentare din asemenea materiale se aranjeaza mult mai bine pe corp, spre deosebire de cele din materiale sintetice.


3. Jeansi colorati

Din garderoba unei femei insarcinate nu trebuie sa lipseasca pantalonii colorati. Jeansii pentru femeile gravide difera de cei clasici, intrucat in talie au betelie din elastic pentru a fi mai comozi.



De asemenea, in ceea ce priveste pantalonii, se poarta cei cu dungi sau cu imprimeuri florale. Fie ca alegi pantaloni din denim, fie ca optezi pentru materiale mai lejere, important este ca vei fi in trend si te vei simti confortabil.



Sursa foto: viryabo.hubpages.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare