Pentru ea

#stil #haine sport #tinute sport #tinute sport vedete # haine atleti hollywood

Tinute sport: tendinte inspirate de atletii de la Hollywood

Anul Olimpic 2012 a contribuit major la obsesia designerilor pentru atletii bine imbracati de la Hollywood. Asa au luat nastere linii noi de haine sport in tendintele anului in curs, pe care vedetele din SUA le-au luat cu asalt si le-au adaptat stilului personal.

In materie de tinute sport, atletii de la Hollywood au stabilit in mod clar preferintele anului 2012. Acestea sunt vizibile si in aparitiile celebritatilor in diverse circumstante sportive si par ca vor ramane in actualitate pana anul viitor.

1. Fustele cu pliuri si nuantele neon

Fustele cu pliuri sunt specifice tinutelor feminine la tenis, insa pot fi purtate si in cadrul altor tipuri de activitati sportive. Kirsten Stewart a combinat nuantele neon cu tendinta fustelor si rochiilor "de scolarita", asociere devenita deja ultra-populara pe piatra americana.



Foto: vogue.com

2. Tricourile din neopren

Alte atractii de top ceea ce priveste tinuta sport a anului 2012 sunt tricourile din neopren, in special pentru sporturile practicate pe plaja. Materialul functioneaza ca un filtru UV puternic si mentine temperatura constanta a corpului, motiv pentru care designerii au decis sa il promoveze mai mult in viitor.



Foto: vogue.com

3. Tricoul cu imprimeu geometric

O alta tendinta importanta a verii este tricoul sport cu imprimeu geometric, inspirat de nimeni altul decat faimosul David Beckham. Keira Knightley si Parminder Nagra au intrat in pielea unor fotbaliste agile, alegand tricouri imprimate cu dungi verticale.



Foto: vogue.com

4. Camasa de baseball avangardista

Daca inainte arata ca o camasa obisnuita, cu maneci scurte, Chanel propune in 2012 un model mult mai avangardist pentru camasa de baseball: design in blocuri de culori, guler in V si margini accentuate de o nuanta puternica.



Foto: vogue.com

5. Bermudele de box

Daca anii trecuti au pierdut mult teren in fata colantilor cat mai bine mulati pe coapse, bermudele largi cu elastic puternic au revenit anul acesta in tendinte. Pana si actrita Hilary Swank le-a purtat in filmul "Million Dollar Baby", unde a boxat ca o profesionista si a incins imaginatia tuturor barbatilor.



Foto: vogue.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare