Pentru ea

# premiile oscar 2012 #stil #oscar 2012 #tinute oscar #rochii oscar #tinute oscar 2012

Tinute nereusite la premiile Oscar 2012

Cea de-a 84-a editie a premiilor Oscar s-a desfasurat in acest weekend in Los Angeles, California. In timp ce actrite de renume precum Angelina Jolie, Cameron Diaz sau Natalie Portman au reusit sa impresioneze publicul si criticii vestimentari laolalta, cateva tinute nereusite au atras si ele atentia intr-un mod negativ. Iata care au fost rochiile mai putin inspirate de la gala Oscar 2012 .

Sherri Shepherd

Voluptoasa Sherri Shepherd nu a reusit sa aleaga o tinuta potrivita, nici pentru constitutia sa, nici din punctul de vedere al tendintelor de sezon. Rochia cu croiala arabeasca, intr-o nuanta puternica de albastru roial, pare desprinsa din basmele cu Aladin . Mai mult decat atat, sutienul negru a fost vizibil prin decolteu in mod inestetic, iar oja asortata cu pigmentul puternic al rochiei nu a creat efectul vizual scontat.

Wendi McLendon-Covey

Vedeta din productia "Bridesmaids", Wendi McLendon-Covey, a purtat o rochie roz din voal si strasuri stralucitoare, potrivita mai degraba unei domnisoare participante la balul de absolvire, decat unei femei mature.



Foto: ivstatic.com

Melissa Leo

Este drept ca rochia-camasa s-a numarat printre tendintele de top ale iernii, insa nu sub forma unei tinute de gala, de anvengura premiilor Oscar. Melissa Leo a ales o rochie in doua culori - negru si auriu - cu model de camasa in partea de sus, slit indraznet in mijloc si panglica de matase in zona taliei. Paietele stralucitoare sunt singurele care ne duc cu gandul ca vedeta se afla pe covorul rosu, la decernarea trofeelor anuale ale Academiei Americane de Film.

Kate Mara

Actrita Kate Mara ar fi aratat mai bine in rochia roz-pal, daca nu ar fi avut bizara bucata de material asezata peste bratul drept. Din acelasi motiv, Kate nu a putut sa salute cu mana fotografii.



Foto: ivstatic.com

Missi Pyle

Missi Pyle ar fi putut sa aleaga orice alt model de rochie, mult mai capabil sa ii puna cu adevarat in valoare silueta impecabila. Corsetul prea ingust, fusta intre 2 stiluri total diferite si culoarea mai deschisa cu 2 tonuri decat i-ar fi venit bine, strica tot ansamblul vizual al tinutei.



Foto: ivstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare