Pentru ea

#tinuta rock #tinute festival #tinute concerte #tinute vara

CONCURS Tinute de vara potrivite pentru concerte si festivaluri

De multe ori, cand mergem la festivaluri si concerte ramanem in pana de idei cand vine vorba despre ce purtam. Ne dorim ceva chic, comod si care sa se muleze perfect pe tipul concertului sau festivalului la care mergem. Cam multe detalii care, uneori ne dau batai de cap. Am pregatit pentru tine 8 tinute de festival din materiale naturale care sa te scoata din impas.

Tinuta pentru concert de muzica pop

Pentru acest tip de concert tinutele pot avea culori vii, pastelate si sunt acceptate printurile de orice fel. De asemenea nu este deloc gresit sa abordezi un aer usor „glam”, intr-o rochie alba din bumbac 100% cu insertii brodate. Rochiile tip camasa in culori pastelate sunt o alta propunere potrivita pentru un concert de muzica pop.

Tinuta pentru concert rock

Atunci cand mergi la un concert rock evita nuantele pastelate, printurile florale sau pe cele cu un aer elegant. Nu spunem ca trebuie sa porti neaparat tinte si bocanci, dar piesele in nuante neutre, predominant inchise sunt cea mai potrivita alegere pentru acest tip de concert. Noi am ales o tinuta “all-black”, comoda, care este formata din pantaloni tip culottes, un corset care nu lasa prea multe la vedere si un bolero. Nu trebuie sa renunti la aerul usor sexy, cat timp acesta este temperat.

Tinuta pentru festival de muzica tehno

Vara, festivalurile de muzica tehno au loc de obicei in aer liber. Si cum petrecerea dureaza pana dimineata trebuie sa alegi piese de imbracaminte care sa fie potrivite atat pentru o seara calduroasa de vara, cat si pentru o dimineata ceva mai racoroasa. Aici nu exista o regula coloristica, doar ca tinuta trebuie sa fie una lejera, flexibila si pregatita pentru o seara de dans! Prima combinatie de haine pe care o propunem este formata din pantaloni culottes, care sunt un “trend alert” vara aceasta, si un tricou in dungi. Tricoul poate fi inlocuit in functie de preferinte. A doua tinuta pe care o propunem este ceva mai excentrica. Aceasta include o fusta midi, roz metalizat, care poate fi purtata cu un tricou comod sau o camasa alba. Amandoua variantele pot fi asortate usor cu o geaca de piele.

Tinuta pentru festival de strada

Festivalurile de strada sunt un prilej perfect sa porti piese cu un aer usor „hippie”, printuri florale, materiale vaporoase si rochii lungi. Galbenul saturat a reintrat in trend, iar rochia din in, intr-o nuanta de galben citric este ideala pentru un festival de strada.

Daca nu te-ai hotarat cu ce te imbraci la concertele din vara aceasta, intra in concurs pentru a castiga o rochie Giorgal, la alegere, din colectia Spring/Summer. Tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la newsletterul www.acasa.ro aici. Concursul se desfasoara pe perioada 16-30 mai, iar castigatorul va fi anuntat in data de 30 mai. Selectia se face din totalitatea participantilor care s-au abonat cu o adresa de e-mail valida, prin tragere la sorti.

Sursa foto: Hepta, Giorgal.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului