Pentru ea

#stil #rochii vedete #tinute vedete #tinute neinspirate vedete #stil vedete

Tinute curajoase de vedete - tu le-ai purta?

In afara de aparitiile spectaculoase cu care ne surprind pe covorul rosu, celebritatile indraznesc cateodata sa adopte si tinute curajoase, putin prea extravagante pentru gustul multora. Totusi, de dragul artei si sub indrumarea avizata a stilistilor, vedetele isi asuma riscurile vestimentare de mai jos. Tu ai purta urmatoarele tinute?

Prea mult material sau prea putin, detalii voluminoase, culori nepotrivite si croieli inestetice. Cam asa ar putea fi caracterizate unele tinute curajoase de vedete, pe care nu multe reprezentante ale sexului frumos le-ar purta.

Kristen Stewart

Actrita Kristen Stewart a ales sa intre in pielea vampirului si in viata reala. Cel putin asta reiese din aparitia ei la premiera filmului "Snow White and The Huntsman" din data de 14 mai a.c., unde a purtat o rochie in stil gotic foarte dramatica, cu volane si dantela.

Jennifer Lopez

Premiera filmului "What to expect when you're expecting" din New York a surprins-o pe Jennifer Lopez intr-o rochie cu aspect de camasa de noapte, dintr-un material matasos, care nu ii acopera corespunzator formele. Situatia este salvata de geanta-plic pretioasa, care adauga un plus de eleganta ansamblului vestimentar.



Foto : ivstatic.com

Emma Stone

Gala "Metropolitan Costume Institute" din data de 7 mai a "convins-o" pe Emma Stone sa isi imbrace trupul armonios intr-o rochita mini jucausa, de un rosu intens. Problema sesizata de critici vizeaza aplicatiile din flori plastifiate, care confera rochiei un aspect ieftin.

Katy Perry

Katy Perry si-a aratat latura intunecata la gala NARM Muzic Biz Awards din data de 10 mai, purtand o rochie neagra cu bandaj orizontal, machiaj intunecat si colier in stil gotic. Cu siguranta, transformarea este una radicala, de la tinutele cu prajiturele multicolore cu care ne-a obisnuit.



Foto: ivstatic.com

Brooklyn Decker

Brooklyn Decker a reusit, cu siguranta, sa lumineze covorul rosu la premiera "What to expect", gratie rochiei sale galben-neon (o nuanta in voga sezonul acesta). Din pacate, croiala nu este tocmai flatanta pentru trupul unei femei, din pricina taliei foarte joase si a croielii drepte, fara rotunjimi si curbe.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare