Pentru ea

#stil feminin #stil #tinute all black #tinute negre # culori haine

Tinute all black pentru un look chic

Misterioasele tinute "all black", constituite doar din piese vestimentare negre, iti pot oferi un look chic si elegant. In plus, ele sunt perfecte pentru obtinerea unui efect vizual de subtiere a siluetei si pot fi purtate la orice ocazie, de la intalniri de afaceri si petreceri, pana la cele mai formale ocazii din timpul serii.

Cel mai mare pericol pe care purtarea de tinute all black il implica este obtinerea unei imagini de ansamblu prea sobra, pe alocuri macabra. Daca acorzi o atentie sporita detaliilor, precum materialul si accesoriile folosite, poti obtine un look monocromatic foarte chic, fara ale incarcaturi "intunecate" sau gotice.

1. Tinuta "in oras cu fetele"

Putina indrazneala si volum echilibrat este o reteta buna pentru o tinuta all black perfecta pentru o seara in oras cu fetele. Asorteaza o pereche de pantaloni-pana negri, cu un maiou XXL in valuri si sandale cu talpa intreaga si varful decupat (ai nevoie de confort pentru o noapte nebuna in club, de pilda).

La capitolul accesorii, te poti baza pe un colier auriu si o geanta plic neagra cu tinte argintii.



Foto : refinery29.com

2. Tinuta "distractia de weekend"

Nu te sfii sa adopti o tinuta all black in weekend, minunata pentru un pranz in oras sau o vizita la muzeu. Asorteaza o fusta maxi, cu un maiou simplu, palarie neagra fedora, geanta din paie impletita si sandale cu talpa plata. O bratara supradimensionata cu aplicatie metalica aurie este cea mai potrivita in acest context.



Foto: refinery29.com

3. Tinuta "intalnire romantica"

O silueta sexy si proportionata va fi pusa in valoare de o rochie neagra, perfect mulata pe trup, cu maneci si dungi semitransparente in zona pieptului. Un colier XXL auriu adauga nota de pretiozitate necesara si echilibreaza luminozitatea tinutei, pe cand sandalele cu manseta pe glezna si toc cui sunt senzuale si moderne.

Mai ai nevoie de o geanta medie cu un detaliu metalic auriu, care sa echilibreze cromatic ansamblul vestimentar.



Foto: refinery29.com
 

Foto principala: blacksuitstyle.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului