Pentru ea

# tinute revelion # petrecere revelion #revelion

Tinuta potrivita pentru petrecerea de revelion – recomandarile specialistilor DyFashion pentru petrecerea dintre ani

Este o certitudine faptul ca tinuta are impact si efect asupra starii de spirit, atat a purtatoarei, cat si a celor din jur. Se apropie cu pasi repezi perioada sarbatorilor de iarna si toti asteapta cu nerabdare mai ales petrecerea dintre ani. Reprezentantele feminine au pornit deja in cautarea unor rochii care sa le scoata din anonimat cu aceasta ocazie, tintind spre ceva unic, deosebit, captivant totodata, dar mai ales sexy si in tendinte.

 

Se pare ca specialistii DyFashion reusesc cu succes sa le ofere o gama complexa de optiuni celor care viseaza la o rochie de poveste, care sa nu tina cont de restrictii. Colectiile reactualizate din cadrul magazinului online mentionat sunt dovada ca sansele de a se remarca in peisajul petrecerii dintre ani surad tuturor femeilor. Cum? Prin modelele inedite cu care acestea sunt intampinate, a caror alegere este incurajata de DyFashion printr-o serie de recomandari.

Recomandarile DyFashion vizavi de alegerea rochiei pentru revelion

Intrucat petrecerea de revelion este intotdeauna mai pretentioasa, este ideal a miza pe o rochie care sa depaseasca asteptarile celorlalti. In acest sens, recomandarile specialistilor se indreapta catre acele rochii elegante de seara, ce au la baza materiale si detalii decorative specifice, dar totodata care atrag prin amanunte senzuale. Un exemplu in acest sens este un decolteu moderat sau, de ce nu, mai adanc in cazul celor care isi permit.

Alegerile pot fi orientate, desigur, dupa lungimi variate. Rochia poate acoperi in totalitate picioarele, deosebindu-se eventual printr-o despicatura sexy, sau poate sa atraga prin lungimea midi, evidentiata printr-un design aparte. Sunt in tendinte modelele parte peste parte in zona de fusta, mulate in croi simplu – dar cu maneci cu volane, cu decolteu petrecut si prindere prin cordon in zona taliei, de asemenea.

Raman un trend fara varsta celebrele rochii cu animal prind, potrivite de asemenea in decorul petrecerii dintre ani, atat timp cat tematica este una permisiva in acest sens. In orice caz, indiferent de specificul evenimentului, DyFashion vine si cu solutia potrivita. Paleta coloristica a optiunilor pe care le propune este una deosebit de variata. Incepand de la acele modele caracterizate de o simplitate eleganta, in tonuri neutre, usor vesele si calde, si pana la modelele sofisticate, in culori accentuate, cu detalii de genul paietelor, a dantelei sau imprimeuri diverse, colectia de revenion de pe DyFashion intampina nevoi vaste.

Moda nu tine cont de varsta. Astfel, indiferent ca reprezentanta feminina ce cauta rochia pentru aceasta ocazie pe site-ul mentionat este in toiul tineretii sau deja in etate, modelul potrivit ii va accentua frumusetea. Micile imperfectiuni pot fi oricand mascate cu rochia potrivita – acesta nu mai este demult un secret.

De ce DyFashion?

Produsele pe care le pune la dispozitia publicului feminin acest furnizor de renume pe piata de profil se disting atat prin varietate de modele, cat si printr-o calitate inegalabila, prin rezistenta materialelor de baza, precum si prin multitudinea de optiuni de marimi, lungimi si particularitati.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului