Pentru ea

#rochii office #tinute office #rochii

Tinuta perfecta pentru birou: rochii office confortabile si elegante

Daca ai un job care presupune prezenta ta zilnica la birou sau stabilirea unor intalniri cu clienti, investitori, sau diversi oameni de afaceri este foarte important sa stii cum sa te imbraci. Daca iti achizitionezi piese vestimentare din categoria rochii office usor de asortat situatia este mult mai simpla.

 

Reusita in domeniul profesional implica multe abilitati importante, iar cunoasterea modului de a te imbraca pentru o intalnire de afaceri este una dintre cele mai importante trasaturi remarcate ca o prima impresie.

Hainele care ies prea mult in evidenta distrag atentia de la alte lucruri importante, insa daca nu acorzi suficienta atentie vestimentatiei, poate parea ca nu iti pasa de compania pe care o reprezinti.

Atitudinea corecta, combinata cu imbracamintea potrivita, te poate ajuta sa fii mai convingatoare atunci cand esti fata in fata cu clientul sau viitorul asociat.

In multe medii de afaceri, modul in care te imbraci este critic

De exemplu, daca ai un atelier de haine sau un magazin de specialitate cu produse pentru femei, poate parea o idee buna sa porti ceva din propria linie de produse cand mergi la o intalnire, insa daca alegi piesele vestimentare gresite, nu poti stii efectele pe care le poate avea o astfel de decizie.

Vestimentatia purtata la acest tip de intalniri nu trebuie sa aminteasca de o ocazie speciala sau de o petrecere. Vrei sa inchei o afacere si calitatile tale sa atraga atentia, nu vreun detaliu vizibil din dantela sau panfoti stilletto. Accesoriile ar trebui de asemenea sa fie modeste si alese cu atentie.

Atunci cand urmeaza sa participi la o intalnire de tip business ar trebui sa iei in considerare urmatoarele aspecte:

  • Poarta imbracaminte de calitate - Alege acele haine care sa fie potrivite atat stilului tau, cat si scopului intalnirii.

Este mai bine sa investesti in cateva obiecte vestimentare de calitate, pe care le poti purta in diverse combinatii decat sa cumperi mai multe haine, de proasta calitate. Rochiile office sunt intotdeauna o alegere inspirata;

  • Acorda o atentie deosebita culorilor si tesaturilor - Culorile si tesaturile conservatoare sunt alegeri populare in cazul vestimentatiei de birou atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Purtati rochii si costume de culoare gri sau maro inchis. De asemenea, femeile pot purta negru, perfect pentru cadru profesional. De exemplu, rochiile de cocktail nu sunt potrivite pentru intalnirile de afaceri.

  • Evita extremele de culoare si de model - Vrei sa iti promovezi afacerea, nu sa atragi atentia asupra ta si a preferintelor tale personale. Modelele subtile, in culori calde, sunt conservatoare si cele mai sigure. Dungile si imprimeurile mari cu un luciu ridicat ies prea mult in evidenta si nu sunt indicate pentru astfel de intalniri.
  • Fustele si rochiile - Culoarea si materialul potrivit sunt importante, dar lungimea critica. Daca stai pe un scaun si se vad prea mult picioarele, atunci rochia este prea scurta, alege o alta lungime.

De asemenea, daca fusta are elemente sau un model care atrag atentia, din nou alegerea este gresita.

Mai mult, hainele nu trebuie sa afecteze mobilitatea (mersul pe jos si urcarea pe scari). Daca nu poti merge confortabil intr-o rochie, este prea mica sau prea stransa.

Indiferent de situatie, ai multe optiuni pe piata din care poti alege, inclusiv rochii office din materiale de calitate.

Rochiile pentru birou disponibile in magazinul online Larysa.ro si pentru intalnirile de afaceri, sunt foarte usor de asortat pentru diferite tinute, in functie de specificul intalnirii tale.

Larysa.ro – Date de contact

  • Telefon: 0722 219 375
  • E-mail: contact@larysa.ro
  • Adresa: Strada Dumitru Slugeru, Nr.18, Complex Doamna Ghica Plaza, Bloc G, parter, spatiu comercial G1, sector 2, Bucuresti

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare