Pentru ea

# accesorizare tinuta eleganta # sfaturi accesorizare #accesorizare tinuta #tinuta eleganta

Tinuta eleganta: 3 sfaturi de accesorizare

Daca ai hotarat ca vrei sa porti o tinuta eleganta, accesorizarea este cel putin la fel de importanta precum hainele alese. Afla din articolul nostru cateva sfaturi si recomandari utile care sa te ajute sa stralucesti precum un star de cinema. Nu neglija micile detalii ale outfitului tau pentru ca acestea pot face diferenta.

3 accesorii recomandate pentru o tinuta eleganta

1. Ochelari de soare

Daca ne aflam in sezonul cald - dar nu numai! - o pereche de ochelari de soare este binevenita si completeaza excelent orice tip de tinuta. Poti opta pentru ochelari de soare de la branduri de renume, precum Ray-Ban, Dior, Dolce&Gabbana, Guess, Police si multii altii care sa vina in completarea tinutei tale elegante din orice sezon, atat timp cat esti afara, iar soarele si-a facut macar vag aparitia.

Iti recomandam sa alegi o rochie neagra, lunga, pe care sa o asortezi cu un pardesiu elegant cu guler inalt, o pereche de ghete sau cizme pana la glezne si o geanta voluminoasa pentru un efect dramatic. Ochelarii de soare alesi iti vor da un aer de mister si rafinament in plus, iar astfel tinuta ta va reusi sa atraga privirile admirative ale celor din jur.

2. Inele

Poti purta mai multe inele pe degete diferite cu singura conditie ca acestea sa se potriveasca intre ele in ceea ce priveste modelul. Daca porti si alte bijuterii precum cercei, bratara sau colier, incearca pe cat posibil ca toate sa fie din acelasi material si in aceeasi nuanta pentru a nu crea discrepante neplacute. Inelele pot fi delicate, cu flori sau aplicatii din pietre pretioase care sa se asorteze din punct de vedere cromatic cu restul tinutei.

De exemplu, daca ai ales sa porti o rochie sau o salopeta eleganta in nuanta verde smarald, poti adauga un set de trei inele subtiri pe degetele de la mana dreapta care sa fie facute din aur galben, stralucitor. Combinatia dintre verde smarald si auriu este una de impact, iar bijuteriile tale vor iesi in evidenta in acest fel si iti vor completa frumos tinuta eleganta aleasa.

3. Accesorii pentru par

Accesoriile pentru par nu sunt deloc de neglijat cand vine vorba despre o tinuta eleganta. Poti alege diademe sau agrafe de mari dimensiuni, cu diverse aplicatii, care sa iti imbrace frumos parul. Coafura este la fel de importanta, asa ca daca optezi pentru un coc lejer sau vrei sa iti prinzi parul deasupra capului intr-un mod mai inedit, poti opta cu usurinta pentru clame de par stralucitoare sau intr-o anumita culoare puternica precum rosu.

Incearca sa iti asortezi accesoriile din par cu hainele pe care le porti in ceea ce priveste cromatica. De exemplu, daca porti un costum roz aprins, o pereche de tocuri tip stiletto si o geanta mica de umar intr-o nuanta asemanatoare, accesoriul din par trebuie sa vina in completarea acestui outfit aducand un plus de valoare. Poti alege si un model extravagant atat timp cat nuantele sunt complementare sau din aceeasi paleta de culori precum hainele.

Nu este greu sa accesorizezi o tinuta eleganta daca tii cont de cele cateva criterii pe care le-am mentionat. Ai grija la culorile pe care le porti si incearca sa creezi outfituri echilibrate pentru a pastra un look elegant si la moda.

FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare