Pentru ea

#stil #rochii #tendinte primavara 2012 #rochii primavara vara # tendinte rochii #primavara vara 2012

Tendintele rochiilor in primavara-vara 2012

Stilul rochiilor din colectiile pentru sezonul primavara- vara 2012 este atat de variat, incat se pot distinge cu greu tendintele principale ale perioadei. Cu toate acestea, exista cateva elemente de care este necesar sa tii cont atunci cand iti completezi garderoba anul acesta.

Intrucat rochiile sunt piese vestimentare esentiale pentru toate femeile, creatorii de moda au dorit sa ofere o gama larga de optiuni din care reprezentantele sa aleaga in 2012. Tendintele diversificate in lungime, culori si croieli se adapteaza unui numar mare de gusturi si constitutii corporale.

Rochiile maxi vaporoase

Rochiile maxi sunt intotdeauna favorizate in sezonul cald, insa anul 2012 le pune cu adevarat in varful listei tendintelor fierbinti. Fie ca alegi rochii din sifon, tafta , organza sau alt material de acest gen, ai grija sa nu ignori importanta imprimeurilor. D&G si Emilio Pucci propun printuri in blocuri de culori, pe cand Cavalli si Naeem Khan prefera imprimeul de leopard si bulinele polka.



Foto: millionlooks.com
 

Rochiile mini

Rochiile mini revin in atentie, cel putin asa reiese din cele mai noi colectii lansate de Paco Rabanne, Balmain si D&G. Asadar, nu te sfii sa-ti arati picioarele imediat ce se instaleaza clima calduroasa.



Foto: millionlooks.com

Rochiile midi

Rochiile midi sunt compromisul perfect intre marimile mini si maxi, pot fi purtate la orice varsta si denota o eleganta aparte. Giorgio Armani a pus accentul pe acest tip de croiala pentru anotimpul cald al anului 2012, iar Etro combina trendul lungimii cu cel al imprimeului multicolor.



Foto: millionlooks.com

Rochiile stralucitoare

Rochiile stralucitoare vor fi la mare cautare incepand cu instalarea primaverii, in special cele in nuante de argintiu, auriu , verde aprins sau albastru. Elie Saab, Giorgio Armani si Paco Rabanne sunt cei care promoveaza activ stilul excentric.



Foto: millionlooks.com

Rochiile cu tiv asimetric

Tivul asimetric este o alta tendinta importanta a rochiilor pentru sezonul primavara-vara 2012. In plus, el tinde sa se extinda si catre bluze si jachete.



Foto: millionlooks.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare