Pentru ea

#costum de baie #bikini #vara 2011

Tendinte: Costume de baie pentru vara 2011

Vara se apropie, iar decizia cea mai importanta nu trebuie sa fie ce factor de protectie solara, ci ce costum de baie alegi sa porti. Vezi care sunt tendintele in materie de costume de baie pentru vara 2011.

De la costume de baie retro, pana la volanase romantice sau imprimeuri geometrice, stilistii propun pentru aceasta vara mai multe trenduri. Alege-l pe cel mai potrivit in functie de forma corpului tau pentru cel mai reusit look.

 

Costume de baie retro

 

Revenirea in tendinte a stilului anilor 1970 a ocolit in acest an costumele de baie, care isi gasesc inspiratia in anii 1950 si 1960.

Vrei un look sexy, care sa nu te lase aproape descoperita? Costumele de baie de inspiratie retro, cu talie inalta, iti pun in valoare senzualitatea fara sa riste nicio clipa apropierea de vulgaritate.

Inspira-te din stilul retro si alege cel mai potrivit costum de baie pentru tine, care sa-ti puna in valoare atuurile intr-un mod chic si elegant.

Sursa foto: Fashionising.com

 

Costume de baie cu volanase

 

Volanasele romantice sunt unul dintre trendurile dominante in moda costumelor de baie in aceasta vara.

Nu exista reguli pentru volanase, pot fi amplasate oriunde, de orice marime si de orice culoare sau textura.

Sursa foto: Millionlooks.com

 

Costume de baie pe un singur umar

 

Indiferent daca e vorba de costume dintr-o piesa sau din doua, alege un costum de baie cu o singura bretea, groasa, daca vrei sa fii in voga pe marginea piscinei in acest an.

Spre deosebire de trendul asemanator din 2009, in acest an, breteaua trebuie sa fie cat mai diferita de top, fie intr-o culoare diferita, fie cu o textura sau accesorii care sa creeze un contrast.

Sursa foto: Millionlooks.com

 

Costume de baie imprimate

 

Imprimeurile preferate de stilisti pentru costumele din aceasta vara sunt cele mici. Indiferent de preferintele tale, modele florale, geometrice sau animal print, ai grija ca imprimeul sa nu fie foarte mare.

Sursa foto: Millionlooks.com

 

Costume de baie crosetate

 

Pentru cel mai hot look al verii, cauta un costum de baie crosetat. Chiar daca nu sunt tocmai comode cand vine vorba de inot si nici practice daca vrei sa te bronzezi uniform, costumele de baie crosetate sunt cele mai in voga in vara 2011.

Poarta costumele de baie crosetate cu pantaloni scurti din denim sau cu fuste midi si vei obtine cel mai trendy look in aceasta vara.

Sursa foto: Millionlooks.com

 

Tendinte in functie de forma corpului

 

Pentru a obtine un look trendy la pisicina sau pe plaja, nu e destul sa adopti oricare dintre noile tendinte pentru vara 2011. Foloseste-te de tendinte pentru a-ti  pune in valoare atuurile in acest sezon.

In cazul femeilor plinute, stilul retro pune cel mai bine in valoare formele feminine. Cauta costumele de baie care iti scot in evidenta silueta si te ajuta sa creezi mult-dorita forma de clepsidra.

Pentru femeile cu bust mai mic, volanasele sunt cea mai simpla modalitate de a adauga volum in partea de sus a costumului de baie.

Poarta un bikini cu volanase daca vrei sa-ti accentuezi partea de jos a corpului si evita costumele de baie crosetate daca ai sanii mari.

Daca vrei sa pari mai inalta, combina un top imprimat cu un bikini uni si evita costumele de baie care se aseaza jos pe coapse.

In cazul femeilor atletice, costumele de baie crosetate le pun in valoare cel mai bine calitatile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare