Pentru ea

#stil feminin #costum de baie #tendinte costume de baie

Te pregatesti de vacanta? Costume de baie in tendinte vara aceasta

Costumul de baie este piesa de rezistenta a verii. Fie ca te pregatesti pentru o escapada de un weekend la mare sau iti petreci concediul pe litoral, fie ca mergi la piscina, trebuie sa alegi un costum de baie adaptat personalitatii si siluetei tale, astfel incat sa stralucesti. Iata ce costumele de baie sunt tendinte vara aceasta.

Piese-accent, accesorii romantice si decupaje

Si in aceasta vara dungile, bulinele, imprimeurile florale si accentele boho sunt in tendinte, insa colectia actuala propusa de SevenSins.ro vine cu modele cu un twist: piesele accent sunt combinate cu cele uni, astfel incat efectul sa fie unul si mai puternic. Culorile capata o intensitate speciala datorita imprimeurilor sau asocierilor cromatice care pun in valoare silueta. Mai mult, pentru cele care prefera o aparitie romantica, acestea sunt combinate cu volane ori aplicatii florale. Costumele de baie intregi cu decupaje sunt si acestea o alegere inspirata pentru o nota mai puternica de senzualitate si eleganta.

Un aer retro, sofisticat

Pentru o aparitie retro, poti alege costume de baie cu croieli specifice anilor '50, talie inalta sau pantalon scurt, sutiene care te duc cu gandul la bustiere. Toate au insa un element care le aduc in tendinte, fie prin culoare, fie prin imprimeul folosit. Si costumele de baie intr-o singura piesa poarta aceeasi amprenta: croieli retro, cu volane ample, la care poate fi asortata o palarie cu boruri largi sau o bandana vesela.

Un aer rebel si imprimeuri vegetale

2018 este anul imprimeurilor vegetale si florale. Poti alege atat costumele de baie in doua piese, cat si costume de baie intregi cu astfel de imprimeuri. Imprimeurile atrag atentia si subliniaza linia corpului, ascunzand micile imperfectiuni atunci cand este cazul.

Indiferent de stilul tau, poti intregi tinuta de plaja cu un pareo romantic, ideal pentru terase sau restaurante. Materialele fluide si croielile lejere, alaturi de culorile neutre, iti vor da un aer romantic, elegant, dar in acelasi timp te vor face sa te simti confortabil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare