Pentru ea

#numere sutien #cupa sutien #sutiene marei #sutien

Te incomodeaza sutienul? Iata cateva trucuri ca sa-l porti cu placere

Mai toate femeile au o relatie de dragoste si ura cu sutienele lor. Pe cat de utile sunt, pe atat de inconfortabile par uneori. Din fericire, internetul abunda de sugestii privind modul in care putem face sutienele cel mai comod accesoriu cu putinta.

In functie de marimea sanilor, necesitatea sutienului poate varia de la "nu pot trai fara el" pana la "il port doar la ocazii speciale". Poate ca unul dintre cele mai bune lucruri atunci cand ai sanii mici este ca poti fara probleme sa nu porti sutienul. Altfel stau lucrurile in schimb pentru cele cu sanii mari. In cazul lor, e dificil de cele mai multe ori sa isi gaseasca un sutien pe masura.

Fiecare femeie ajunge la un moment dat sa aiba de a face cu un sutien enervant. Ori pentru ca o strange, ori pentru ca nu ii asigura bine sanii sau are cupele mult prea decoltate, jucandu-i feste. Ori pentru ca bretelele se desfac sau pentru ca sutienul devine mult prea vizibil pe sub o rochie cu decolteu la spate. Ce e de facut in astfel de situatii?

1. Fixeaza balenele ca sa nu te raneasca

Nimic nu e mai enervant decat sa simti la fiecare miscare pe care o faci cum te jeneaza acele arcuri metalice – balenele – care au strapuns materialul iar acum intra in contact cu pielea. Pentru a rezolva aceasta problema ai nevoie de o bucata de folie dublu adeziva si de una din panza. Taie din fiecare cate o fasie lata de un centimetru si lunga de 4 centimetri. Suprapune-le, apoi rotunjeste-le colturile. La final, aplica aceast material peste orificiul prin care strapunge balena. Nu vei mai avea niciun fel de probleme.

2. Cumpara o extensie pentru sutien

La magazinele specializate vei gasi asa-numitele prelungitoare pentru sutien. In cazul in care iti place un sutien, dar nu il poti purta intrucat este prea stramt, poti cumpara o extensie intr-o culoare apropiata pe care sa o fixezi de agatatori. Vei respira mult mai confortabil.

3. Uneste bretelele

Unele topuri au partea din spate mai rascroita, astfel ca bretelele sutienului ies destul de inestetic in evidenta. Poti rezolva aceasta problema cu ajutorul unei agrafe de birou cu care sa apropii la spate cele doua bretele.

4. Spala corect sutienele

Sutienele e cel mai bine sa fie spalate de mana, insa nu toate femeile au timp pentru asta. De aceea, ajung sa le puna in masina de spalat alaturi de alte haine. Pentru ca sutienele sa nu se deterioreze, sa nu isi schimbe forma, e indicat sa fie puse intr-un saculet din panza si abia apoi introduse in masina de spalat.

Daca esti in cautarea unui sutien fara fara bretele, confortabil si uor de purtat, atunci iata cum arata sutienul cu snur

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare