Pentru ea

#Superdry #magazin haine #haine

Superdry - Cel mai apreciat magazin de haine din Marea Britanie, a ajuns in Bucuresti

Cel mai mare magazin Superdry din Romania, a fost inaugurat in AFI Cotroceni. Superdry, unul dintre cele mai populare branduri britanice, a fost adus in Romania de Fashion&Friends, companie cu francize de succes in tarile din zona de sud-est a Europei.

Infiintata intial in Serbia, Fashion&Friends Company este prezenta astazi, ca lider absolut pe piata de fashion, in Croatia, Muntenegru, Serbia, Macedonia. Compania este reprezentanta unor branduri celebre, cum sunt Superdry, Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, Mango, Levis, Calvin Klein, Liu Jo, Timberland and Desigual.

"Intrarea pe piata din Romania este un pas mare si important pentru Fashion&Friends Compania. De aproape 30 de ani suntem lideri in industria fashion din Serbia, Muntenegru, Croatia si Macedonia, fiind ambasadorii unora dintre cele mai faimoase si populare branduri din lume. Unul dintre acestea este Superdry, brandul britanic care ofera un twist de colectii urbane, cool si neobisnuite oamenilor care pun pret pe calitate si autenticitate. Planul nostru este sa deschidem magazine Superdry in toata Romania iar brandul sa devina preferatul celor care adopta stilul urban.", a declarat Jasenka Stekić, Director de Marketing si Dezvoltare la Fashion&Friends Company.

Noul magazin din AFI Cotroceni reprezinta primul pas dintr-un plan mai amplu de dezvoltare in tara noastra. Clientii gasesc aici haine din cele mai recente colectii, care le vor oferi posibilitatea sa-si spuna povestea cu fiecare articol pe care aleg sa il poarte. Aici vor gasi propuneri de combinatii inedite intre haine cu aspect vintage, materiale de inalta calitate si elemente de grafica manuala. Cei de la Superdry au adus in AFI Cotroceni motto-ul lor, cel in jurul caruia au construit de-a lungul timpului - We make the clothes, you make the stories.

"Prin accesibilitate, haine, accesorii, incaltaminte premium si de calitate, Superdry va contribui foarte mult la completarea ofertei de fashion din Bucuresti.", a adaugat Directorul de Marketing si Dezvoltare al Fashion&Friends Company, Jasenka Stekić.

Infiintat in Marea Britanie, Superdry este prezent acum in peste 50 de tari, unde sunt deschise peste 500 de magazine. O adevarata poveste britanica de succes este acum si in Romania, Fashion&Friends Company deschizand in Bucuresti cel mai mare magazin din tara noastra. Superdry este recunoscut ca brandul ce imbina perfect stilul vintage cu cel american si elemente de grafica japoneza.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare