Pentru ea

#sexy #plaja #mare #feminin #costum de baie

Superbe, in costumul de baie potrivit!

A venit vara! Repede, nu mai ai niciun minut de pierdut, caci trebuie sa incerci senzationalele costume de baie la moda in acest an, menite sa iti faca o silueta de vis. Obiectiv: trebuie sa gasesti forma, culoarea si stilul care sa-ti puna in evidenta formele.

 

Doua piese, o piesa, decupat, triunghiular, uni, cu imprimeuri, bikini, string... exista o varietate de modele de costume de baie. Daca te intrebi cum poti sa iti alegi costumul de baie la moda si totodata sa fie adaptat siluetei tale, noi iti venim in ajutor deoarece am studiat pentru tine care sunt tendintele momentului, pentru a fi la moda chiar si pe plaja.

Se poarta sexy si feminin

Indiferent de felul in care arati, in aceasta vara tendinta in ceea ce priveste costumul de baie este sexy si feminin. Indrazneste pentru o tinuta cu bun gust si vei vraji pe toata lumea de la piscina sau de pe plaja.

Silueta longilina (tubulara)

Constitutia ta este longilina daca: formele tale nu sunt deloc proeminente, talia este putin marcata, fundul este foarte plat iar sanii extrem de mici.

Cum te imbraci: Puneti in evidenta linia corpului printr-un joc de lumina. Costumul de baie poate avea „sparturi” in zona taliei care te vor pune mult mai bine in valoare. De aceea este indicat sa optezi pentru un costum de baie format dintr-o singura piesa.

Silueta voluptoasa

Constitutia ta este puternica, cu forme bine definite: talia este aproape insesizabila, coapsele sunt pronuntate, aveti un bust voluptos si umeri bine dezvoltati.

Cum te imbraci: nu incerca sa te ascunzi. Nu trebuie decat sa uiti de kilogramele in plus care te agaseaza. Costumul de baie in doua piese este in mod cert „aliatul” tau, cu conditia sa iti pui in valoare linia corpului fara insa a exagera cu bustul. Un sutien tip bustiera inodat in zona gatul iti va contura frumos sanii si in acelasi timp ii va sustine.

Silueta clepsidra sau “in 8”

Constitutia ta este considerata perfecta: talia este bine marcata, iar umerii sunt drepti. Sanii si fesele sunt destul de bine conturati si aproximativ la acelasi nivel. Acestea sunt principalele atuuri, caci se pare ca ai o silueta bine proportionata.

Cum te imbraci: esti o norocoasa pentru ca poti incerca toate sau aproape toate modelele. La moda in aceasta vara este slipul cu talie inalta, mai ales daca mai ai nevoie de cativa centrimetri in plus in inaltime. Cu o asemenea silueta poti opta chiar pentru o combinatie de culori, optand pentru un sutien si un slip diferite ca nuanta. Daca vrei sa adopti o alura mai sexy poti opta pentru un slip cu sireturi in parti.

Silueta piramida (para)

Constitutia ta este sub forma unei piramide: coapsele sunt mult mai dezvoltate decat bustul, formele sunt mai voluptoase insa numai in partea de jos a corpului.

Cum te imbraci: este foarte simplu sa te pui in valoare decat iti vine sa crezi. Mizeaza pe modele rafinate, evitand stilul girly, adolescentin. Corpul tau intruchipeaza feminitatea incarnata, asa ca dezvaluie-ti eleganta naturala.

Poti opta pentru un model in doua piese insa in nuante pale, fara imprimeuri... mizeaza pe sobrietate. Pentru a atrage privirea de la soldurile tale, alege un slip intr-o nuanta inchisa, iar in partea de sus puneti un sutien legat la nivelul gatului, cu un snur acesorizat (margele, paiete etc).

Silueta piramida inversata (mar)

Constitutia ta este sub forma unei piramide inversate: ai picioare subtiri si coapse fine, insa un bust si umeri bine dezvoltati.

Cum te imbraci: nu insista asupra unui sutien prea feminin cu imprimeuri, modele florale etc, ci incearca mai degraba un sutien mai masculin gen bustiera. In ceea ce priveste slipul, pentru ati pune in evidenta coapsele fine, opteaza pentru un model frumos decupat si intr-o nuanta mai deschisa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului