Pentru ea

#Stylish Devil #stilist online #consultanta moda

(P) Stylish Devil vine direct de la Hollywood si in Romania!

StyleAndTheCity.ro aduce direct de la Hollywood si in Romania pe Stylish Devil! Stylish Devil este un stilist online care ofera consultant de imagine gratuita tuturor femeilor din Romania. Cum femeile sunt interesate si ingrijorate, in aceeasi masura, de imaginea lor si felul cum arata, StyleAndTheCity.ro isi doreste ca toate romancele sa fie sanatoase si frumoase, in acelasi timp. De aceea ofera tuturor posibilitatea de a consulta un stilist: stilistul Stylish Devil!
 

Stylish Devil, pentru ca imaginea conteaza

StyleAndTheCity.ro s-a gindit la nevoia femeilor pentru o imagine mai buna, completata de stil si eleganta. Femeile au nevoie sa fie remarcate, apreciate, admirate si tot timpul in centrul atentiei. Prin urmare, vor cauta mereu sa-si imbunatateasca aspectul fizic printr-o serie de tehnici care le stau astazi la dispozitie, cu ajutorul stilistului online Stylish Devil.
 

Stylish Devil, pentru ca impactul imaginii unei femei poate afecta inclusiv sanatatea

Tipul de silueta afecteaza in mod evident postura si tinuta unei persoane si are un rol semnificativ in atractia fizica. Hainele si alegerea lor au un rol esential in infatisarea unei persoane. Ele pot schimba in bine, dar si in rau tinuta unei femei. Moda si tendintele ei pot influenta imaginea corpului, dandu-i diferite proportii. Este mult mai important sa stii cum sa alegi hainele ideale pentru forma corpului tau decat sa optezi pentru ceea ce se poarta. Aici intervin Stylish Devil!

Stylish Devil, stilistul online ce ofera consultanta de imagine gratuita tuturor femeilor

In Romania, femeile nu beneficiaza de consultanta de imagine gratuita. De aceea, Styleandthecity.ro s-a gandit la femeile din Romania care sunt dornice sa-si imbunatateasca aspectul fizic, dar care nu dispun de bani pentru a plati un stilist, asa precum vedetele si modelele de succes. Stylish Devil este un stilist online, care ofera sfaturi gratuite tuturor si la care poate apela oricine.

Mesajul lui Stylish Devil catre noi toate, este ca astazi poti fi o femeie moderna si irezistibila, daca beneficiezi de putina creativitate si daca stii sa ceri ajutor. Iar acum ai ocazia sa profiti de consultanta si ajutor in mod gratuit prin intermediul Stylish Devil, stilist online!

Intra pe pagina de Facebook a site-ului StyleAndTheCity.ro pentru a intra in contact cu stilistul online! Spune-le si prietenelor tale ca Stylish Devil a venit si in Romania, dupa ce a facut ca starurile de la Hollywood sa capete un look sexy si increzator!
 

Despre StyleAndTheCity.ro

StyleAndTheCity.ro, totul despre moda si frumusete. Un site dedicat tuturor femeilor a carei misiune este de a le ajuta pe femei sa-si infrumuseteze atat imaginea exterioara cat si cea interioara, cu scopul ca acestea sa se priveasca si sa fie privite, intr-o lumina cat mai pozitiva.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare