Pentru ea

#stil feminin #stilul gipsy #gipsy #haine gipsy

Stilul gipsy, noul trend de toamna

Creatoarea de moda Dana Budeanu a scos din anonimat la sfarsitul acestui an stilul gipsy. Odata ce desginerul a dat tonul acestui stil vestimentar, aparitiile sale in lumea mondena nu au intarziat sa apara. Prima care s-a etalat cu astfel de tinuta este realizatoarea TV Mihaela Radulescu, iar mai apoi Inna.


1. Mihaela Radulescu, cucerita rapid de stilul gipsy

Prezentatoarea TV Mihaela Radulescu, bine-cunoscuta pentru look-ul sau perfect si mereu rafinat, a parut extrem de incantata de noul stil gipsy recomandat de buna sa prietena Dana Budeanu.

Vedeta a postat pe pagina sa de Facebook cateva fotografii in care apare intr-o rochie rosie, cu imprimeuri florale incantatoare. Taieturile si croiala acesteia sunt extrem de elegante, de aceea acest tip de rochie este perfecta pentru orice ocazie sau moment al zilei.



La fel de incantate de noul trend propus de creatoarea Dana Budeanu s-au aratat si cantaretele Inna, Andra sau Adela Popescu, care si-au achizitionat rapid cate o rochie in stil gipsy.




2. Esarfele gipsy, in mare voga toamna aceasta

Daca vrei sa oferi o nota extravaganta si culoare tinutelor tale, toamna aceasta se poarta esarfele. Insa nu orice tip, ci cele in stil gipsy, in culori puternice si incarcate. Acestea sunt elegante si inedite. Esarfele gipsy iti pot schimba intregul look toamna aceasta. Le poti purta atat la gat, cat si ca accesoriu pentru coafura ta.


3. Accesoriile gipsy

Daca nu iti plac tinutele incarcate, insa vrei sa tii pasul cu moda, iti poti achizitiona cateva accesorii in stil gipsy. Acestea se caracterizeaza prin opulenta si foarte multa culoare.


4. Vestele gipsy

In cazul in care te pregatesti pentru o iesire cu prietenii in oras, insa vrei sa scapi de banalele jachete sau cardigane, poti purta in aceste seri racoroase de inceput de toamna veste in stil gipsy.

Combina o astfel de vesta cu o pereche de blugi negri skinny si o bluza simpla si look-ul tau va fi invidiat de toate prietenele. De asemenea, vesta gipsy merge de minune si cu o fusta clos simpla, pe care o poti combina cu o bluza cu maneci largi si o pereche de pantofi lejeri.



Sursa foto: marikacostantino.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare