Pentru ea

#rochii #rochii de zi # LaFemme.ro #colectie toamna/iarna 2013

Sparge zidul conformismului! Cu noua colectie toamna/iarna 2013 La Femme

Nu exista femeie care sa nu isi doreasca sa fie o mica regina. Care sa nu tanjeasca dupa privirile aprobatoare sau involuntar invidioase ale celor din jur. Care sa nu-si hraneasca visurile cu incurajarile si complimentele apropiatilor...  Stiai ca acea femeie poti fi chiar tu? Chiar de azi, de acum? Nu spunem vorbe in vant, caci am adus cea mai colorata, mai diversa si mai fina colectie: colectia toamna/iarna 2013.

Iti interzicem de acum sa te lupti cu cenusiul, sa-ti umbresti chipul si trupul de materiale lipsite de nobilitate.

Si, pana la urma, de ce ai face-o, cand ai rochii de zi care-ti pot transforma imaginea si starea de spirit in cateva milisecunde?!

Uite rochiile de mai jos, de exemplu.

Este cumplit de greu sa alegi una. In primul rand, croiala avantajeaza toate formele de trup. Esti mai plinuta, e in regula, caci lungimea da finete si este inselator decenta, datorita plasei transparente care ajunge sa mangaie genunchii. Esti subtire? Perfect. Taietura nonconformista a decolteului, iti va scoate in evidenta clavicula fina si gatul delicat.

Sa ne concentram insa pe culoare. Poalele rochiilor sunt, ca-n basmele pe care le citeam cand eram mici, ca un covor de frunze. Ati vazut cum arata parcurile in perioada asta, nu? Asa si cu rochiile din colectia toamna iarna 2013. De ce nu te-ai camufla de fericire in imbujoratele nuante pe care ti le propunem?

Mai e ceva ce trebuie remarcat: combinatia de texturi. Indrazneala design-ului a dat roade si rezultatul este cat se poate de spectaculos. Eu le-as combina cu ghete gen bocanci, maro-cafea-cu-lapte. Mi-as lasa bratarile pe mana si nu as uita de rujul rosu.

Pentru a nu zice ca m-am vandut nebuniei coloristice, iti propun si o rochie mai simpla, neaparat cu flori. Are un fermoar mic la spate, care functioneaza ca un accesoriu perfect. De fapt, avand cureaua din talie si florile in partea de sus, nu mai este nevoie de colier. Poate doar de niste cercei mici sau de unii lungi, dar subtiri. O rochie de zi temperamentala in dragalasenia ei care-ti va face, cu siguranta, viata mai frumoasa.

De aceea, te asteptam in magazinele noastre La Femme, in magazinul online cu haine de dama LaFemme.ro sau pe pagina de Facebook, unde trebuie sa descoperi si singura ce ti se mai potriveste din noua colectie toamna iarna 2013!

Inspiratie la cumparaturi, fashionista LeFemme!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare