Pentru ea

#sandale #sosete #vara

Sosete cu sandale, o combinatie reusita pentru vara

Sa porti sosete pe timpul verii reprezenta la un moment dat un mare “Asa nu”. Cu trecerea timpului insa, tendintele s-au schimbat, moda a devenit mai permisiva si acum, sa asortezi o pereche de sandale cu sosete groase este un trend si niciun caz un kitsch.

Edifica-te asupra combinatiilor pe care le poti face cu aceste sosete si articolele vestimentare din sifonierul tau si vei consta ca este distractiv si in acelasi timp o provocare pentru tine. Tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de cateva trucuri de stil si iti vei da seama usor cum sa folosesti multimea de perechi de sosete pe care le detii, pe toata perioada verii.

 

Sosete pana la glezna in culori neutre

 

• Cheia pentru a realiza un outfit perfect consta in a gasi combinatia buna intre culoarea si dimensiunea sosetei. Astfel, trebuie sa stii ca vara aceasta se poarta sosetele in tonuri neutre dintr-un material usor care sa-ti poata da posibilitatea de a le purta atat la sandale cat si la ghetele tale de vara.  Asorteaza-le cu rochii racoroase de vara, pantaloni subtiri si bermude.

• Daca alegi varianta cu ghetele, ai grija ca sosestele tale sa fie suficient de lungi incat sa  se si vada. Astfel creezi o alura urban chic si cosmopolita tinutei tale.

• Pe de alta parte, sosetele gri sunt cele mai populare atunci cand vine vorba de acest trend. Insa, nu trebuie sa te limitezi doar la aceasta culoare. Poti sa incluzi in repertoriul tau si alb sau negru. Pentru un look mai romantic asorteaza aceste sosete cu o pereche de sandale cu cureluse. Pentru un efect de uniforma, alege sosetele in aceeasi nuanta cu pantofii sau in contrast.

www.style.comwww.style.com
 

 

Sosete stramte peste genunchi

 


• Tanjesti dupa o schimbare radicala vara aceasta? Atunci da fuga prin magazine si achizitioneaza-ti cat mai multe perechi de soseste lungi, peste genunchi si foarte stramte. Acest tip de soseta, ce vine sub o multime de modele iti garanteaza un look confortabil si foarte chic. Alege-le pe acelea carea iti scot in evidenta latura feminina si care iti dau mai multa incredere si asorteaza-le cu sandale sau pantofi. In ambele cazuri, tocurile sunt un “must”.

• La polul opus vei gasi sosetele inalte din bumbac in mii si mii de culori, de la cele neutre la cele indraznete si vibrante. Cu ajutorul acestora poti creea un look urban-chic de invidiat. Asorteaza-le cu ghete sau pantofi cu toc .www.elle.com
 

Soseste colorate

 

• Accesorizarea outfit-ului tau nu poate fi suficient de distractiva daca nu te duci si pana in magazinul de tricotaje pentru a-ti cumpara si cateva perechi de soseste colorate si haioase. Ai grija insa sa alegi dimensiunea potrivita si un material confortabil si trendy  care sa mearga vara. Asorteaza-le cu ghetele tale de vara sau pantofii cu platforma si imbraca o rochie sexy sau o pereche de pantaloni scurti .www.elle.com

 

Foto : www.telegraph.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare