Pentru ea

#rochie #rochii #rochii de seara #stil feminin #secretdress.ro #rochie seara

Simte-te speciala! Un nou eveniment, o alta rochie de seara

Iti doresti o rochie de seara diferita la fiecare eveniment la care participi? Incepand de astazi, exista o solutie la indemana tuturor: Secretdress.ro. Calendarul femeii moderne include o serie de evenimente care necesita tinute speciale.

O rochie de seara poate costa pana la cateva mii de lei si, de cele mai multe ori, nu este purtata mai mult de doua ori. Astfel ca, doamnele si domnisoarele care nu vor sa cheltuiasca o suma considerabila de bani pentru a achizitiona o vestimentatie noua la fiecare eveniment, precum si cele care nu au timp si rabdare sa colinde magazinele au la dispozitie, incepand din 14 octombrie, un nou serviciu de inchiriere rochii de seara: www.secretdress.ro. Acesta este primul serviciu de inchiriere rochii de seara cu livrare directa in orice locatie din Romania in maximum 48 ore.

Urmand un model de business de succes din SUA, sistemul Secret Dress inchiriaza rochii de seara si accesorii cu un mecanism simplu si comod. “Aceasta idee de afacere a venit ca rezolvare a eternei probleme a tuturor femeilor: cum sa purtam o rochie diferita la fiecare eveniment fara sa cheltuim o avere? Fara sa pierdem timp si rabdare prin magazine pentru o rochie ce va sfarsi uitata in dulap? Cum nu exista un astfel de serviciu la nivel national cu o gama variata de produse, m-am gandit sa dezvolt acest concept atat de familiar in S.U.A. si Canada”, spune Roxana Coclet, managing partner Secret Dress.

Pretul de inchiriere al rochiilor variaza in functie de model, insa va asiguram ca este unul accesibil tuturor, reprezentand intre 10% si 20% din pretul de vanzare in magazine. O colectie interesanta de posete si clutch-uri sunt disponibile pentru a completa tinuta fiecarei doamne si domnisoare, conferindu-le eleganta si originalitate. Procedura de inchiriere este extrem de simpla: gasesti rochia pe site-ul www.secretdress.ro, platesti taxa de inchiriere impreuna cu taxa de garantie, porti rochia la eveniment, o returnezi si primesti inapoi taxa de garantie.

Ai posibilitatea sa probezi rochia pe baza unei programari in doua locatii din Bucuresti in intervalul orar 10.00-21.00, de luni pana duminica, ceea ce ofera extrem de multa flexibilitate persoanelor cu un program foarte incarcat. Este la fel de usor chiar daca esti din Timisoara, Cluj, Iasi sau oricare alt oras, pentru ca serviciul iti ofera comoditatea de a-ti livra acasa rochia in maxim 48 ore de la plasarea comenzii. si nu trebuie sa te preocupi ca rochia nu o sa-ti vina pentru ca descrierea detaliata a acesteia de pe site, precum si serviciul de asistenta clienti iti vor furniza toate informatiile necesare pentru a nu da gres in alegerea rochiei potrivite. in plus, nu ai grija curatarii, aceasta ramanand in sarcina Secret Dress.

“Curatarea rochiei ramane in sarcina noastra. Colaboram cu cei mai buni specialisti in domeniul curatatoriei. Rochiile se curata prin cele mai moderne metode de lucru, folosind cele mai eficiente tehnici. Astfel, clientele scapa de aceasta grija, iar noi de riscul ca materialul sa fie deteriorat din cauza unei metode de spalare necorespunzatoare”, explica Roxana Coclet.

Despre Secret Dress

Secret Dress este o companie a carei misiune este de a ajuta femeile sa fie mereu diferite, spectaculoase, seducatoare, fabuloase cu o investitie minima. Secret Dress vine in ajutorul femeilor nu doar cu o gama variata de rochii, ci si cu accesoriile potrivite pentru acestea. Stilistul nostru va poate sfatui in alegerea rochiei si accesoriilor potrivite.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare