Pentru ea

# minione #trucuri stilistice #purtare balerini #balerini

Si minionele pot purta balerini cu ajutorul trucurilor stilistice

Dintotdeauna, femeile minione care vor sa para mai inalte se confrunta cu multe provocari zilnice atunci cand isi aleg tinuta. In prin plan sunt mereu tocurile si platformele inalte care sa ofere corpului centimentri in plus, dar, din pacate, acestea nu pot fi purtate oricat, oriunde si oricum. Cand femeile mici de inaltime vor sa renunte la tocuri si platforme, dar in acelasi timp doresc sa isi pastreze feminitatea, pot apela cu incredere la balerini dama. Daca tin cont de anumite detalii esentiale, minionele vor putea purta balerini fara griji si isi vor putea pune in evidenta silueta. Iata cum orice miniona poate incalta balerini cu ajutorul unor trucuri stilistice, astfel incat sa para mai inalta si sa obtina un look armonios.

O pereche de balerini este o pereche de incaltaminte potrivita pentru acele zile in care orice femeie isi doreste sa fie lejera si confortabila, pastrandu-si totodata si eleganta. Balerinii se poarta cel mai adesea in combinatii vestimentare diverse pe timpul primaverii, al verii, dar chiar si pe timpul toamnei. Totusi, cand vine vorba de alegerea unei tinute potrivite pentru balerini, minionelor le sunt recomandati pantalonii, intrucat acestia le avantajeaza si numai cu ajutorul lor pot aplica trucuri stilistice pentru a parea mai inalte.

Secretul acestor trucuri se refera la crearea de iluzii optice. In cazul minionelor, stilistii recomanda in primul rand suflecarea pantalonilor ori de cate ori acestea poarta balerini. In acest fel, minionele isi vor putea scoate in evidenta gleznele picioarelor creand impresia unui corp inalt si zvelt. Explicatia este una simpla: pantalonii rulati vor parea mai scurti si vor pune in evidenta balerinii si intreaga silueta. Asadar, este important sa fie delimitati foarte bine balerinii de pantaloni. Daca minionele nu vor tine cont de aceasta regula, atunci nu vor mai putea crea acel efect vizual care sa le avantajeze. Mai mult, suflecarea pantalonilor are un avantaj suplimentar: ofera lejeritatea pe care fara indoiala orice femeie si-o doreste in acele zile calduroase si dezvaluie intr-un mod elegant gleznele picioarelor, una dintre cele mai atractive parti ale corpului.

Pe de alta parte, daca minionele nu au timp pentru suflecarea pantalonilor, mai au la indemana o solutie pentru a parea mai inalte purtand balerini. Pot alege sa poarte pantaloni deja scurtati, precum sunt, de exemplu, pantalonii de tip 3 sferturi sau pot apela la un croitor pentru a-si ajusta pantalonii. Insa, este important ca pantalonii sa nu fie foarte scurti si sa fie suficient de lungi ca sa depaseasca genunchii.

Asadar, orice femeie miniona poate purta cu incredere balerini, indiferent de modelul lor, tinand cont de aceste trucuri stilistice. O femeie mica de statura se va simti super comfy, stylish si increzatoare purtand balerinii preferati daca stie ca nu mai trebuie sa isi faca griji in privinta inaltimii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului