Pentru ea

#ghete toamna #cizme cauciuc #botine #cizme inalte

Shopping. Incaltamintea de toamna care iti tine picioarele calde si uscate

Cum ploile par ca au pus deja stapanire peste toamna aceasta, ne-am gandit sa iti prezentam cateva dintre perechile de incaltaminte impermeabila sau cel putin menite sa iti tina picioarele calde in acest sezon. Am dat o raita prin magazinele online si iata rezultatul:

Botinele din vinil sau cizmulitele din cauciuc super moderne sunt alegerea cea mai inspirata pentru aceasta toamna.

Botine

 

Aceste botine cu toc gros si caramb cu inaltime asimetrica se pot dovedi o alegere inspirata pentru o zi ploioasa in care trebuie sa porti totusi o tinuta office. Le poti asorta foarte bine cu o rochie midi si cu un palton cu fermoar. Modelul din imagine il gasesti in magazinele Zara, la pretul de 199 de lei.

Daca obisnuiesti sa porti tinute mai sofisticate, atunci e bine sa ai in pantofar si o pereche de botine din piele lacuita precum cele din imaginea de mai sus. Au culoarea maro inchis putand fi purtate intr-o multime de combinatii de nuante. Le gasesti la H&M la pretul de 499 de lei.

Cizme

 

Dar, evident ca parca nu ar fi toamna fara o pereche de cizme de cauciuc care iti tin picioarele la adapost da apa de ploaie. In plus, daca in urma cu 10-15 ani erau considerate incaltaminte muncitoreasca, acum modelele s-au stilizat atat de mult incat au devenit tot mai simplu de asortat la tinute casual. Cizmele de cauciuc din imaginea de mai sus le gasesti la Stradivarius si costa 199,90 lei.

 

Cizmele din piele lacuita seamana cu cele din cauciuc, insa pot fi considerate varianta premium. Poti opta pentru un model foarte elegant precum cel vandut de Zara. Cizmele au varful ascutit si un toc de 6 centimetri cu un detaliu metalic stralucitor. O astfel de pereche costa 249,90 lei.

 

O varianta ceva mai cazona sunt aceste ghete cu siret si catarama care pot fi purtate foarte bine atat la o pereche de jeansi, cat si la o fusta lunga. Le gasesti in magazinele Pull&Bear la pretul de 199.90 lei.

 

Sursa foto: stradivarius.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare