Pentru ea

#reduceri haine #reduceri #stil feminin #cumparaturi

Shopping avantajos. Iata ce haine poti sa-ti cumperi acum la reducere

De mai bine de o saptamana s-a dat startul reducerilor de iarna in magazine. Preturile la o multime de produse, de la haine, pantofi genti si alte accesorii sunt mai mici acum cu 50% pana la 70%. Iata cateva dintre lucrurile pe care merita sa ti le cumperi in aceasta perioada:

Haine de iarna

Daca pana acum ai tot purtat geaca de iarna trecuta, acum ai ocazia sa o inlocuiesti cu una noua. Alege una cu puf si gluga de la Stradivarius. Costa 189,90 lei de la 329,90 lei.

Sau iti poti lua un palton mai subtire, intr-o nuanta calda. Cel de la Pull&Bear costa acum 199,90 lei, pret redus de la 359,90 lei.

Si tot acum e momentul sa te pregatesti si pentru primavara cu aceasta geaca din mix de piele de la Mango. Cea din imagine costa 269 de lei, de la 549 de lei.

Rochii

Si pentru ca se apropie Valentine's Day si te astepti ca iubitul tau sa iti fi pregatit deja o iesire in oras intr-un loc special, tinuta conteaza foarte mult. Alege o rochita rosie daca vrei sa-l dai gata din prima. Cu cat mai simplu si mai delicata, cu atat mai bine. Rochita de la Mango costa acum 99 de lei, de la 199 de lei cat costa inainte de reduceri.

Daca va petreceti seara de Sfantul Valentin intr-un club, atunci ai ocazia sa cumperi aceasta rochie stralucitoare de la Pull&Bear la pretul de la doar 59,90 lei, fata de 189,90 lei.



O rochie simpla, dintr-un material fluid, dar intr-o culoare de efect este si cea de la Zara. Pentru modelul din imagine platesti acum 79,90 lei, fata de 169,90 lei pretul initial.

Pantaloni



Tot in aceasta perioada iti poti imbogati garderoba si cu cateva perechi noi de pantaloni. Pe cei din imagine, cu buzunare laterale inchise cu fermoare, ii gasesti la Mango si costa 79 de lei fata de 159 de lei.



Pantalonul cu talie inalta, din imitatie de piele, il gasesti la Zara, la pretul de 79,90 de lei, redus de la 169,90 lei.



Daca ai decis sa iti schimbi si jeansii, modelul boyfriend din imagine iti va placea cu siguranta, mai ales ca acum ii gasesti la Pull&Bear cu 49,90 lei, de la 169,90 lei.

Pulovere



Nu strica sa adaugi la colectie si cateva pulovere. Cel de la Stradivarius costa 79,90 lei.



Un cardigan precum cel din imagine costa 69 de lei daca il cumperi acum de la Mango, fata de 139 de lei pretul initial.

Sursa foto principala: shop.mango.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare