Pentru ea

#cumparaturi #haine #magazine #shopping #online #femei #buget #buget redus #ieftin

Sfaturi pentru a cumpara haine cu un buget redus

Daca bugetul tau a fost afectat de criza financiara, insa nu poti renunta la cumparaturi, nu dispera. Intotdeauna exista o solutie de mijloc, o portita care iti va permite in continuare sa ai haine noi in garderoba.

Stabileste un buget fix

Inainte de a pleca la cumparaturi, gandeste-te cati bani poti cheltui si ia la tine atat cat ai stabilit. Renunta la carduri sau alte surse care iti pot da bani in situatii “de criza”. Nu te intinde mai mult decat poate suporta buzunarul tau pentru o simpla piesa vestimentara . O poti achizitiona alta data cand dispui de un buget mai mare sau chiar in sezonul reducerilor.

Indreapta-te catre magazinele cu discounturi

Intotdeauna, indiferent de perioada anului, exista magazine care fac reduceri.  Cauta-le si profita de oferta lor la maximum. Totusi, nu uita sa iti cumperi doar lucrurile de care ai nevoie cu adevarat si evita sa achizitionezi un obiect vestimentar doar pentru ca ti se pare foarte ieftin.

Nu cumpara la inceputul sau mijlocul sezonului

Toata lumea stie ca la inceputul primaverii, spre exemplu, in magazine apar colectiile noi, la preturi pe masura. Asadar, gandeste-te din timp la hainele care iti lipsesc din garderoba si achizitioneaza-le intr-un moment propice. Poti incerca sa cumperi din soldurile ramase de anul trecut.

online

Magazinele online au un succes nebun in randul femeilor din intreaga lumea. Iti poti cumpara orice incepand de la lenjerie intima si bijuterii, pana la  rochii de mireasa sau pantofi. Cel mai cunoscut magazin online este www.ebay.com, site prin care se fac milioane de cumparaturi zilnic. De asemenea, cumparaturile online au diverse avantaje: nu obosesti alergand dintr-un magazin in altul, nu dai banii pe transport si nici nu mai vezi alte produse pe care esti tentata sa le cumperi.

Evita brandurile

In general, hainele de firma au preturi mult mai ridicate decat cele al caror brand nu este cunoscut. Daca iti doresti haine frumoase si din materiale de calitate le poti gasi  si in alte magazine decat cele de firma.

Nu investi in haine la moda

Cumpara lucruri de calitate care sa te avantajeze si incearca sa eviti lucrurile care sunt considerate must-have doar pentru un sezon. Altfel risti sa dai foarte multi bani pe o haina pe care o vei purta numai cateva luni, pentru ca in sezonul urmator va fi “OUT”. Hainele clasice, rafinate se vor purta intotdeauna, iar acesta este un motiv suficient de puternic pentru a le introduce in garderoba ta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului