Pentru ea

#haine #vara #canicula

Sfaturi de stil pentru zile caniculare

In zilele fierbinti de vara devine dificil sa faci fata caldurii si sa-ti pastrezi look-ul proaspat in acelasi timp.

O tinuta iti poate influenta foarte mult starea de spirit, astfel pentru a nu-ti strica buna dispozitie, este bine sa stii cateva trucuri de stil pentru zilele fierbinti de vara.

Materialele racoroase precum si croielile ingenioase te vor ajuta sa te simti confortabil in sezonul cald. Iata cateva piese vestimentare pe care trebuie sa le incluzi in garderoba ta pentru aceasta perioada.

 

Moda decupajelor

 

Designerii stiu foarte bine ca vara ne poate da batai de cap atunci cand ne propunem sa ne pastram look-ul in perfecta stare. Zilele caniculare ne pot ruina aspectul daca evitam sa purtam materiale fluide precum si croielile care sa permita pielii sa respire natural. 

Moda decupajelor poate rezolva aceasta problema. Practica si trendy in acelasi timp, aceasta iti ofera o aparitie de senzatie si confort in acelasi timp.

Topurile decupate precum si rochiile in acelasi stil sunt perfecte pentru o plimbare pe plaja sau un tur al orasului . Iar, singura regula de care trebuie sa o ai in vedere cand adopti acest stil vestimentar este ca decupajul articolului sa fie exact in locul care te avantajeaza pe tine cel mai mult. Adica, daca de exemplu ai o talie mai groasa nu este recomandat ca gaurile unui top sa fie pe solduri s.a.m.d.www.farfetch.com; www.style.com

 

Pantaloni matasosi

 

Fie ca sunt trei sferturi, lungi sau scurti, pantalonii din materiale matasoase precum satinul sau matasea sunt pe cat de eleganti si moderni pe atat de comozi si racorosi. Ca atare ca nu trebuie sa lipseasca un astfel de articol vestimentar din sifonierul tau.  Croiala si lungimea o alegi tu in functie de silueta si ce impresie vrei sa lasi. Cu cat talia este mai inalta cu atat picioarele vor parea mai lungi, iar daca preferi trendul pantalonilor foarte scurti asigura-te ca forma picioarelor tale permite acest lucru.www.style.com; www.lagarconne.com

 

Topurile franjurate

 

De la modelele casual chic pana la cele sofisticate si extravagante, toate topurile franjurate sunt semnalate ca fiind unele dintre cele mai hot tinute ale acestei veri. Asorteaza un astfel de top cu o pereche de blugi skinny sau cu o pereche de pantaloni scurti si vei crea  o tinuta in tendinte si racoroasa in acelasi timp.

De asemenea, bluzele realizate in acest mod merg foarte bine cu fustele cu talie inalta daca doresti sa realizezi un look mai classy.

www..missselfridge.com; www.style.com

 

Sandalele platforma

 

Mentine-ti picioarele aerisite si confortabile in zilele caniculare de vara. Sandalele platforma te vor ajuta in acest scop. Nu numai ca iti vor rasfata picioarele, dar, realizate din materiale naturale, aceste incaltari vor oferi picioarelor tale o experienta placuta fie ca esti pe plaja la mare sau prinsa intr-o sedinta solicitanta de shopping.

Alege modelul care ti se potriveste si inaltimea care sa se incadreze aptitudinilor tale de mers. Asigura-te ca ai mai multe perechi de sandale platforma din materiale naturale in garderoba pentru a le potrivi cu mai multe tinute.www.style.com; www.net-a-porter.com

 

Foto : www.chicstories.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare