Pentru ea

#selena gomez #moda #fashion icon

Selena Gomez - Teen Fashion Icon

Selena Gomez s-a remarcat prin stilul si vestimentatia ei, fiind astfel luata in vizorul revistelor internationale precum Vanity Fair drept fashion icon. La fel ca toti artistii Disney Channel , si ea este atat actrita cat si cantareata si se implica in activitati umanitare, devenind astfel cea mai tanara ambasadoare Unicef, alaturi de Angelina Jolie si Salma Hayek si Andreea Marin Banica.

Gomez s-a nascut pe 22 iulie 1992 in Dallas, Texas. Si-a inceput cariera de actrita la varsta de sapte ani, obtinand un rol in serialul de televiziune "Barney & Friends”. In 2003, a obtinut un rol in "Spy Kids 3D”.

In vara anului 2004, Disney Channel a lansat o cautare in intreaga lume pentru tinere talente promitatoare. La trei saptamani dupa auditia locala la care Selena a participat in Dallas, a fost invitata la Los Angeles sa se intalneasca cu directorii de programe de la Disney Channel. Acestia au distribuit-o pe Gomez intr-un pilot in acel an. Urmatorul an, obtinea roluri in doua piloturi Disney Channel dintre care unul a fost transformat in serial, "Magicienii din Waverly Place”.

In interviul de mai jos, Selena povesteste despre viata ei tumultoasa si despre activitatea ei actoriceasca.

 

Citeste interviul cu "teen fashion icon"-ul Selena Gomez

 

Ne-am intalnit cu vedeta Disney Channel in timpul turneului sau intens in Europa pentru a afla cum este cu adevarat in spatele camerelor de filmat…

Stand tolanita pe o canapea mare lipita de mama sa, Mandy, Selena Gomez arata ca o tanara obisnuita de 17 ani. Dar fiind una din cele mai populare vedete Disney, viata sa nu este nici pe departe obisnuita. Este imbracata cu o pereche de blugi albastru inchis, un hanorac si un tricou larg dragut, cu parul negru si gros cazandu-i pe umeri in bucle delicate. Dar ochii sai scanteietori si zambetul irezistibil ii tradeaza calitatea de vedeta. Si nu doar felul in care arata emana caracterul “uluitor”.

Este vedeta serialului de succes produs de Disney Channel Magicienii din Waverley Place, in rolul lui Alex Russo care isi doreste sa fie magician, urmeaza sa isi lanseze propria linie de imbracaminte in Statele Unite si este aici in Europa pentru a-si promova albumul de debut, Kiss and Tell lansat la inceputul acestei luni. O adolescenta cu adevarat talentata! Dar departe de lumina reflectoarelor, Selena este doar o adolescenta tipica – care isi doreste sa se intalneasca cu prietenii, este cicalita de mama sa si stresata in ceea ce priveste baietii... 

Doar daca urmaresti programul intens al Selenei este suficient sa te alegi cu o durere  de cap (chiar fiecare minut este luat in calcul!), dar ea priveste excursia in Europa ca pe o oportunitate rara de a se intalni cu fanii care nu au ocazia sa o vada foarte des. “Imi iubesc fanii foarte mult – ei sunt motivul pentru care pot sa fac ceva ce imi place. Ii consider ca pe prietenii mei.”

Este evident ca acesta este motivul pentru care Selenei ii place ceea ce face – nu imbracamintea de firma primita gratuit sau evenimentele pe covorul rosu. “De fapt imi este groaza de covorul rosu, deoarece nu stiu niciodata cum sa stau. Ma simt intotdeauna foarte incomod cand sunt multi fotografi care ma fotografiaza.”

Selena ar prefera mai degraba sa stea cu prietenii. “In timpul liber imi place sa nu fac nimic, deoarece sunt atat de ocupata in restul timpului. Sa fiu sincera, sunt chiar plictisitoare! Imi place sa ma uit la DVD-uri acasa sau sa merg la bowling cu prietenii. Incerc sa ma comport cat mai normal si sa nu atrag atentia. Si nu este chiar asa de greu cum cred oamenii. Cand ies imbracata in blugi si cu parul prins in coada la spate, nu arat asa cum s-au obisnuit oamenii sa ma vada si de aceea este usor sa ma pierd in multime.”

Si desi acesti prieteni pot include alti colegi vedete, cum ar fi Taylor Swift si Justin Bieber, prietenii ei vechi din Texas sunt cei care o ajuta sa ramana rationala avand in vedere tot ceea ce se intampla in jurul ei. “Pentru prietenii mei, sunt aceeasi. Ma sprijina si nu ma trateaza diferit.”

 

Cu picioarele pe pamant

 

Nu e de mirare profesionalismul Selenei, deoarece este in acest domeniu de cand avea 7 ani. “Am visat sa devin actrita de cand eram foarte mica si urmaream Vrajitorul din Oz de mai multe ori. Imi doream cu disperare sa fiu Judy Garland.”

Dupa ce a fost descoperita de Disney Channel la o auditie deschisa, Selena s-a mutat in California unde a avut roluri episodice in seriale precum Hannah Montana si Zack & Cody: Ce viata minunata inainte de a avea propriul serial.  Dar desi visa sa devina o vedeta inca de cand era copil, Selena nu si-a imaginat niciodata ca va fi celebra in toata lumea. “Am intrebat-o pe mama daca s-a gandit vreodata ca va avea o fata al carei chip va fi pe peste tot pe tricourile oamenilor si mi-a spus mereu, ‘Nici gand!’. Dar nu sunt diferita de oricine altcineva – sunt doar o fata care a reusit sa-si implineasca visele.” 

 

Mama e cuvantul

 

Selena ar fi pierduta fara mama sa, care calatoreste peste tot impreuna cu ea pentru a-i tine companie si a stopa momentele de diva! “Sunt norocoasa ca sunt singura la parinti si mama poate sa faca acest lucru,” spune Selena, “Dar nu imi permite vreun tratament special. Inca ma bate la cap sa-mi fac temele pentru scoala si curatenie in camera . E jenant, imi face ordine chiar si in cabina dupa un spectacol!” rade, dandu-si ochii peste cap.

Din fericire, nu mai trebuie sa-si faca griji in privinta scolii si felului in care aceasta poate fi afectata de viata de vedeta internationala. Cu o seara inainte, in camera de hotel din Londra, Selena a terminat ultima tema pentru liceu din viata ei. “A trebuit sa scriu trei lucrari pentru a incheia anul si le-am predat aseara.” Dar faptul ca a invatat acasa nu inseamna ca a pierdut ceva. ‘Sigur, nu am avut propriul meu dulap si nu am mers la bal, dar am sansa sa fac atat de multe lucruri care compenseaza, cum ar fi sa merg la evenimente pe covorul rosu, iar faptul ca fac parte din familia Disney este oricum destul de asemanator cu viata de liceu.”

 

Cum trateaza titlurile din ziare

 

Crescand in lumina reflectoarelor inseamna ca dezastrele in materie de moda si viata intima ii sunt discutate peste tot pe internet – nu doar pe coridoarele scolii. “Mi-ar placea sa fiu cunoscuta pentru munca mea si nu pentru viata personala,” spune oftand. “Este evident insa ca voi fi intrebata. Este de la sine inteles.” A fost legata de toti, incepand cu Nick Jonas si sfarsind cu Taylor Lautner, dar Selena ne asigura ca este 100% singura in acest moment. “Singura persoana cu care ma intalnesc acum sunt chiar eu. Sunt intr-o schimbare permanenta si vreau sa pot sa-i tratez pe ceilalti asa cum imi place mie sa fiu tratata. Mi-ar placea la un moment dat sa cunosc pe cineva dragut, in care sa am incredere si care sa ma faca sa rad. Dar dragostea vine exact atunci cand te astepti mai putin.”


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare