Pentru ea

#seducatoare #tinute de sarbatori #tinute craciun #craciun

Seducatoare de Craciun! Cadoul perfect pentru persoana iubita!

Daca vrei sa-i faci o surpriza placuta partenerului, alege un cadou seducator. Indiferent de preferintele pe care le ai, matasea, dantela si decupajele senzuale nu dau niciodata gres.

 

Indiferent de preferinte si de personalitate, cadourile de succes sunt cele care satisfac dorinte sau dezvolta pasiuni, iar lenjeria intima indeplineste ambele "cerinte". Prin urmare, Scara Seductiei de la unul dintre cele mai mari magazine online de lenjerie intima poate deveni aliatul perfect in alegerea unui cadou sezual pentru Craciun sau pentru 2019.

Cuminte: satin si senzualitate discreta

Cand te afli pe prima treapta a Scarii Seductiei, texturile sunt mai importante decat croielile. Simtul tactil este cel care domina, asa ca accentul cade pe finetea tesaturii. Deux piece-uri din satin, mici detalii decupate, chemise-uri cu aplicatii de dantela care adancesc misterul sunt cateva dintre alegerile potrivite. In ceea ce priveste cromatica, paleta de culori este generoasa: de la clasicul alb sau negru, cu variatii de nuanta – ivoire, gri - pana la grena sofisticat sau roz prafuit, bleu sau albastru marin sunt doar cateva dintre optiuni.

Indrazneata: dantela, arma seductiei

O treapta mai sus pe Scara Seductiei inseamna mai mult joc de texturi si croieli. Dantela devine atractia. Body-urile senzuale unde dantela domina, corsete care combina finetea dantelei cu indrazneala croielii, dar si piese de lenjerie unde dantela este inlocuita de tulle pentru un efect si mai spectaculos. Cum pe aceasta treapta a Seductiei lasam mai mult la vedere, decupajele, decolteurile devin numitor comun, chiar daca discrete. Formele sunt scoase in evidenta de detalii subtile, cum ar fi benzi elastice care urmaresc linia bustului si nu numai. Accesoriile capata importanta. Dresurile, protjartierele desavarsesc astfel un look indraznet si seducator. Paleta cromatica evolueaza si ea si capata accente: rosu, auriu, dar mai ales negru.

Provocatoare: imaginatia ta e limita

Spectaculoasa, surprinzatoare, de neuitat. Asa poti caracteriza piesele de lenjerie de pe aceasta ultima treapta a Scarii Seductiei. Decupajele devin tot mai indraznete lasand sa se vada tot mai mult. Transparenta materialelor, dar si finetea acestora reprezinta un atu pentru piesele de lenjerie create sa aprinda scantei in dormitor. Body-urile unde voalul se combina indraznet cu imitatia de piele, corsetele provocatoare, costumele sexy care lasa loc imaginatiei sa zburde sunt cateva dintre lucrurile la care trebuie sa te astepti cand alegi o astfel de piesa de lenjerie. Rosul este culoarea de baza, insa la fel de provocatoare sunt combinatiile de negru – grena, negru – lila, care aduc un plus de senzualitate, sustin specialistii SevenSins.

Tu ce ai alege sa pui (sau sa imbraci) sub brad?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare