Pentru ea

#incaltaminte iarna #incaltaminte #rosu #ghete #rosu burgund

Se poarta rosu burgund: 5 piese de incaltaminte pentru sezonul rece

Vesti bune pentru domnisoarele si doamnele iubitoare de rosu pasional! Stilistii recomanda in sezonul rece 2012/2013 incaltamintea pretentioasa si eleganta, in care culoarea dominanta este rosu burgund.

Daca te afli in cautare de noi solutii trendy pentru aparitiile tale la ocazii speciale, avem o serie de recomandari care iti vor dinamiza tinuta, oferindu-ti in acelasi timp garantia ca nu vei trece neobservata. Iata prin ce piese de incaltaminte poti introduce rosul burgund in look-ul tau zilnic!


1. Botine de seara cu tinte si fermoar

Un exemplu de botine extrem de apreciate de designeri sunt botinele de seara marca Alexander McQueen, care vin sa completeze stilul eclectic din aceasta iarna. Aplicatiile de tinte si fermoarul auriu sunt un procedeu inedit de personalizare a acestor accesorii.

Poarta aceste "bijuterii" cu ciorapi transparenti si fuste/ rochii midi, de inspiratie vintage, daca vrei sa faci furori in club sau la o petrecere importanta.


2. Ghetute cu franjuri boho chic

Pentru o tinuta lejera de zi, poti alege o pereche de ghete cu franjuri, de culoare rosu burgund din piele intoarsa. Completeaza-ti tinuta cu o pereche de blugi usor uzati si o camasa cu imprimeuri florale.


3. Ghete din piele burgundy

Petru zilele foarte reci, stilistii recomanda un model de platforma cu toc. Aceste ghete, desi usor incomode, pot fi purtate la o tinuta de seara, sexy si provocatoare. Imbraca o rochie mini si un dres mat si poti incepe sa flirtezi!


4. Ghetute cu platforme din piele intoarsa

O alta alegere inspirata pentru acest sezon este cea a ghetutelor cu platforma cu siret in fata, ca detaliu original. Pentru ca aceste ghete sunt comode si practice, ele sunt recomandate pentru realizarea unei tinute chic. Asorteaza-le cu un dres de culoare gri si o tunica de catifea.


5. Ghete model barbatesc

Una dintre tendintele nemuritoare in moda este reprezentata de designul masculin prezent in incaltamintea pentru femei. Ghetele masculine de piele se remarca atat prin gradul ridicat de confort, cat si prin formatul specific: sireturi in fata, cusaturi laterale si bot rotunjit. Nu ti-ar placea sa porti aceste ghete cu o pereche de pantaloni skinny din piele si o jacheta de motociclist?



Sursa foto: polyvore.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare