Pentru ea

#sandale #incaltaminte #picioare #papucei.ro #concurs #stil #tinuta

Sandale sofisticate de petrecere, de la papucei.ro

Fie ca vrei o tinuta sofisticata de club, fie ca trebuie sa arati extraordinar la nunta unuia dintre prietenii tai, ai nevoie de o pereche de sandale deosebite care sa-ti puna in valoarea frumusetea picioarelor.

O pereche de sandale cu toc inalt sunt intotdeauna asociate cu o tinuta eleganta, sexy, rafinata. Daca vrei sa fii o prezenta de-a dreptul irezistibila, este nevoie ca acest tip de incaltaminte sa se regaseasca in garderoba ta.

Iata propunerile pentru aceasta vara in materie de sandale cu toc, de la papucei.ro:

Sandale „I am the new guy” 

Pielea intoarsa si franjurile au revenit puternic in tendintele sezonului primavara/vara din acest an. Sandalele „I am the new guy ” sunt confectionate din piele intoarsa verde si au o nota de farmec prin franjurile verzi si negre de deasupra gleznei, care urca usor pe picior. Se potrivesc foarte bine cu o pereche de pantaloni scurti din denim si cu o bluza vaporoasa cu imprimeuri in stil indian, aceasta tinuta fiind adecvata unei petreceri in aer liber. Culori disponibile: verde, gri. Pret: 311 lei

 

Sandale „I Walk On The CatWalk”

Sandalele " eco-friendly ", apartinand brandului Terra Plana, sunt ultimul racnet in ceea ce priveste platformele, datorita materialului foarte usor si flexibil din care sunt confectionate. Tocmai de aceea reprezinta incaltamintea ideala, extrem de confortabila, pentru o seara in care vei dansa mult. Eleganta si finetea sandalelor  „I Walk On The CatWalk” este data de tocul de aproape 8 cm si de combinatia clasica de culori negru-crem. Pret: 314 lei

 

Sandale "Havy Glow

Pentru o vara de foc ai nevoie de o pereche de sandale stralucitoare care sa reflecte razele soarelui si sa se asorteze cu bronzul superb al pielii. Cu sandalele Havy Glow de la papucei.ro iti va fi imposibil sa te ascunzi. Te vei face remarcata de la primul pas si vei fi o aparitie cu adevarat incendiara. Aceste incaltari sunt confectionate din piele naturala si au un toc de 11 cm. Culori disponibile: roz, alb- galben, negru.

 

 

Sandale "The Fashion Week Is Weak" 

6 benzi elastice se unesc intr-un inel metalic hexagonal pentru a pune in valoare finetea piciorului. Este cea mai simpla descriere a unei perechi de sandale cochete care fac parte din colectia de lux a cunoscutului brand United Nude. Eleganta si mister sunt cele doua atribute care te inspira sa porti aceste sandale. Cu un toc de 10 cm, picioarele tale vor arata mai suple si mai frumoase ca niciodata. Pret: 399 lei

 

Sandale "Thank God Im Pretty"

Sandalele "Thank God Im Pretty" iti vor oferi increderea ca esti o femeie sexy si foarte seducatoare. Cu o pereche de sandale din lac rosu vei incinge atmosfera si vei face ca privirile barbatilor sa fie atintite asupra ta. Tocul subtire si inalt de 10 cm si pielea de lac rosie sunt „ingredientele” perfecte pentru o tinuta fermecatoare. Pret: 349 lei

 

 

 

Sandale "Flamenco Style" 

Daca vrei ca fiecare pas de dans sa ti se para mai frumos, desprins dintr-un spectacol de flamenco, ai nevoie de o pereche de sandale adecvate. Cu un look spectaculos, aceste sandale te fac sa ai o atitudine plina de farmec. Pantofii sunt confectionati dintr-un material fin, usor satinat si captusiti cu piele si au un trandafir deosebit, atasat pe bareta din zona degetelor. Tocul inalt de 12 cm devine insignifiant in momentul in care intri in ritmul muzicii.

 

 

 CONCURS: "Castiga o pereche de sandale si o poseta de petrecere, de la papucei.ro!"

 

Stil acasa.ro impreuna cu papucei.ro te invita sa participi la concursul: „Castiga o pereche de sandale si o poseta de petrecere, de la papucei.ro!”. Daca iti doresti o tinuta sofisticata de petrecere, cu siguranta ai nevoie de accesoriile potrivite! Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura va trebui sa intri pe site-ul papucei.ro - sa-ti alegi incaltamintea favorita si mai apoi sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Care este perechea de sandale (cu toc sau fara toc) care iti place cel mai mult (cu link) si de ce ai optat pentru aceasta? Pentru a arata ca ai stil, incearca sa construiesti o tinuta plecand de la incaltarile alese de tine! ”.

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Va fi premiat cel mai interesant raspuns!

Premiul pus in joc de catre papucei.ro este: o pereche de sandale "I Walk On The CatWalk" si o poseta plic "Let Down Your Guard". Mult succes!

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 27 iulie – 9 august. Castigatorul va fi anuntat, pe data de 10 august atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

CASTIGATOAREA CONCURSULUI ESTE NUTAS ALEXANDRA. FELICITARI!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului