Pentru ea

#e-mariage #e-mariage fest 2009 #mireasa #mire #nunta #rochie mireasa #il creatore

Romania a intrat din nou in cartea recordurilor!

2009, si au stabilit, in cursul zilei de ieri, recordul pentru cea mai lunga trena a unei rochii de mireasa din lume: 1579 de metri. Recordul a fost omologat de catre comisia Guiness World Record , doborandu-l pe cel de 1362 de metri, adjudecat de Cipru, in anul 2007.

 

 

 

Rochia de mireasa a fost creata de designerul Oana Comanescu. Impreuna cu echipa Il Creatore , aceasta a lucrat timp de 30 de zile, pret de 50 de ore. Pentru crearea rochiei-record au fost necesari 1600 metri de tul, 50  metri de dantela brodata si peste 7000 de strasuri cusute manual pe trena. Rochia si trena cantaresc aproximativ 300 de kilograme.

Acesta este primul record mondial stabilit in Romania in industria nuntilor. Omologarea si acordarea diplomei a marcat, in Piata Constitutiei, startul ultimului in anul 2009, E-mariage Fest . In cadrul acestuia, rochia va putea fi licitata de orice doritor, pretul de pornire fiind de 1 euro.

De asemenea, toti vizitatorii targului vor primi drept cadou o bucata din trena-record si vor fi serviti cu sampanie si prajituri.

Asadar, viitori miri, nasii, socrii, prietenii si toate rudele sunt asteptate in Piata Constitutiei, la kilometrul 0 al Capitalei, pentru a participa la ultimul si cel mai mare targ al nuntilor din 2009.

Astfel, mirii vor fi bucurosi sa descopere discounturi de pana la 80% oferite de toti expozantii pentru rochiile de mireasa, rochiile de seara, marturii si accesorii, invitatii de nunta si botez. Mai mult, toti participantii sunt asteptati sa se inscrie la zecile de tombole si de concursuri, cu premii in valoare totala de peste 50.000 de euro.



Planifica-ti nunta cu E-mariage Fest 2009

Cel mai fastuos nunti al anului 2009 se va desfasura pe o intindere de aproximativ 2000 m2, chiar in aer liber. E-mariage Fest aduce sub acelasi acoperis rochii de mireasa, costume pentru miri, invitatii de nunta, DJ, fotografi, cameramani si alte elemente necesare planificarii unei nunti de vis. Vizitatorii sunt asteptati in zilele de 3, 4 si 5 aprilie 2009, in Piata Constitutiei, la kilometrul 0 al Capitalei.

Programul de vizitare va fi:


Vineri : 12 - 20
Sambata : 10 - 20
Duminica : 10 - 18

Castiga o rochie de mireasa de la Il Creatore

Acasa.ro impreuna cu E-mariage te invita sa participi la concursul "Castiga o rochie de mireasa de la Il Creatore, semnata Oana Comanescu". Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa mergi la acest eveniment, dupa care sa intri pe stil.acasa.ro pentru a te inscrie la concurs.

Mult succes!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului